Lainaa.com

Parketti ja kokolattiamatto lattiassa

Raksalla näyttää jo paljon valmiimmalta kun Esa asensi lähes 50 neliötä tammiparkettia olohuoneeseen ja kirjastoon. Pidän parketista erityisen paljon lankkumaisen olemuksen ja vivaihteekkaan värin vuoksi. Parketti oli yhtä hieno isolla pinnalla mitä näytepala antoi odottaa. Parketti tuli meille Erikoisparketilta. Kuvissa parketti näyttää tummemmalta mitä luonnossa on. Parketin alle tuli Upofloorin Tuplex aluskate.

Esa laittoi viimeisen tapetin – olohuoneen raitatapetin! Yhdelle seinällä siis.

Yksityiskohtaa tapetista ja listoista.

Ensimmäinen väliovi asennettu! Kirjastoon! Meille tulee Matti-ovien yksi peilinen ovi.

Lähtikuvaa parketista. Lattia moppaamatta kuten huomaatte.

Jännät kulmapalat jalkalistan ja peitelistan väliin.

Kirjastossa myös parketti. Ja kaappi asennettu takan ja seinän väliin. Sinne saa sopivasti kaikki mapit piiloon!

Yläkerran aulan kokolattiamatto Orient-Occidentiltä. Väri on harmaa ja velourmainen. Hurjasti sitä jäi meiltä yli – laitamme loput porrasalustakomeron lattiaan. Kokolattiamattoa tuli siis aulaan ja meidän makkariin. Esa asensi sen itse. Rullat olivat 4 metriä leveitä. Matto leikattiin mattopuukolla ja kiinnitettiin lattiaan mattoteipillä.

Meidän makuuhuone. Kokolattiamatossa on samanlaista helmiäisen tuntua kun tapetissa. Jalkalista rikkoo sopivasti harmaan linjan.

Keskuspölyn imuri ensimmäistä kertaa käytössä! Todella tehokas!!! Ja mukava! Ei raskasta imurin kiskomista ja johtosotkua. Imurin letku on 10 metriä pitkä ja liukas. Kulki helposti mukana vaikkakin meni kokoajan kiemuralle. Mutta ei se haitannut. Kahvassa oli kätevä katkasija! Niin ja imuri oli hiljainen kun kone on kaukana teknisessätilassa.

KommentoiKommentit

 1. 17.48 13.08.2012

  Aivan uskomattomasti valmiimman näköistä! Oikeen yllätyin! 😉 Toivotaan mukavaa ja stressitöntä loppurakentamista.(toivoa saa.. :)) Pääsisittepä pian asumaan ja elämään normaalia elämää uuteen kotiinne ja loppuisi kiire… Pääsisitte nauttimaan kodista, harrastuksista, lapsista ja toisistanne 🙂

 2. 17.51 13.08.2012

  Kaunista 😀

 3. 18.26 13.08.2012

  Ihanan näköistä ja miten hurjan paljon valmiimman näköistä lattia ja tavarattomuus tekevät. Teilläkin muutto lähestyy :))

 4. 19.56 13.08.2012

  Oi, kun teillä näyttää todella hienolta ja niin valmiilta! 🙂

 5. 7.39 14.08.2012

  Kiitos kaikille kommenteista ja kehuista! 🙂

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi