Lainaa.com

Yläkerran aula

Esittely kierros jatkuu! Meidän yläkerran aula on tv huone ja leikkihuone – oikeastaan ”family room” kuvastaisi tilaa parhaiten. Siellä ollaan perheenä yhdessä. Maataan pehmeällä kokolattiamatolla ja katsellaan lasten leikkejä. Leikit ei tahdo pysyä omissa huoneissa vaan tytöt matkaavat nukenvaunuja työnnellen pitkin yläkerran aulaa. Tarkoituksena olisi hankkia joskus kulmasohva/divaani metallivuodesohvan tilalle. Tv tasokin puuttuu ja siksi dvd ja vhs soittimet on vielä muuttolaatikossa. Kaikki aikanaan…! Aulasta on käynti parvekkeelle joka on vielä täysin työn alla. Siellä ei ole kaiteita, joten pääsy on kielletty.

Aula on aika riisuttu vielä mutta silti kovin viihtyisä, varmaan ”karvamaton” ansiosta. Se syö mukavasti kaikua. Aulasta on kiva katsella kattokruunua ja portaiden kaiteita. Vinkkinä muille jotka koittavat metsästää tarpeeksi pitkiä verhotankoja – laitoin kaksi lyhyttä noin metrin mittaista tankoa molemmin puolin! Miksi tanko pitäisi olla koko ikkunarivistön mittainen, aivan turhaan?!  Ja lisäksi siinä säästyi rahaa! Lyhyet tangot on huomattavasti pitkiä edullisempia. Meidän kaikki verhotangot on Kirschin.

Avainsanat: , ,

KommentoiKommentit

  1. 19.10 09.02.2013

    Moi! Mistähän noi teidän porraskaiteet on ja jos saa kysyä niin paljonko tuli kokonaisuudelle hintaa?

  2. 14.50 11.02.2013

    Janika hei! Porraskaiteesta enemmän aikaisemmassa postauksessa: http://villaelsalla.blogaaja.fi/porraskaide/ Hinta-arviota on mahdoton sanoa, kun emme ole tarkkaan laskeneet mitään kustannuksia. Lähes kaikki kuitit on tallessa ja joskus olisikin tarkoitus tehdä exelillä taulukko kuinka paljon meni rahaa mihinkin! Nyt ei vaan muista! Sorry! 🙁

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi