Lainaa.com

Viemärit, salaojat, anturamuotin tekoa sekä valu

Esan veli Mikko suurena apuna soran levityksessä

Isä ja likat kaivinkoneen puikoissa

Eero apuna

Autotallin pohjien kuorimista

Anturamuottien tekoa

Ukki apuna

Marko auttamassa raudoituksessa

Anturamuottien tekoa vielä yömyöhään

Viimeiset kaksi viikkoa on ollut todella rankkoja. Esa on tehnyt tontilla 15 tuntisia päiviä, ja minä tietysti kotona lasten kanssa. Sen jälkeen kun paalutus saatiin tehtyä ja kaivinkonekuski saapui on tapahtunut hurjan paljon lyhyessä ajassa. Kaivinkonekuski Markku Helander oli muuten yliveto kuski! Todella nopea ja samalla huolellinen. Saatiin kaikki talon ja autotallin pohjat kuorittua, viemärit ja salaojat kaivettua ja tasoitettua pihaa, levitettyä suodatinkangas sekä levitettyä siihen sora ja hiekka. Esa sai avukseen tontille Mikon, Eeron, Markon, Jussin ja Ukin. Tietysti muitakin kavereita ja sukulaisia on käynyt tontilla henkisenä tukea. Me likkojen kanssa ollaan sitten huolehdittu muonituksesta. Ja käyty katsomassa isää pari kertaa päivässä. Esa apujoukkoineen sai nopeasti kasaan muotit; vanerit, styroksit ja raudat. Huomenna pitäisi valaa muotti betonilla. Esa, Mikko ja Ukki laittoivat raudoitusta kuntoon vielä 23 aikaan illalla, jotta betoni voisi tulla aamulla sovitusti.

Kura saapui suunnitellusti

Rudus toimitti betonin

Tänään perjantai aamuna Esa ja ukki viimeisteli muotit ja raudoitukset, siten että kaikki oli valmista kun ensimmäinen kuralasti saapui kello 11.30.  Kolme autollista betonia eli 27, 5 kuutiota meni tavaraa. Aika nappiin meni laskelmat vain 50 litraa jäi hukkaan! Auttamassa oli taas Ukki, Markus ja Eero. Kiitos kaikille!

KommentoiKommentit

  1. 19.46 01.09.2011

    Moi!
    No huh huh, paljon on ehtinyt tapahtua lyhyessä ajassa. Olettepas ollut ahkeria – kaikki. Aivan ihanaa oli lukea, että sinä käyt tontilla lasten kanssa vieraisilla iskää moikkaamassa ”säännöllisesti” – HIENOA! Perheen yhteinen projektihan tuo on!
    Koittakaahan nyt kaikki jaksella. Nyt paiskitaan hommia yhteisen unelman eteen. Terkut Esalle ja tytöille! Ja nähdään ensi viikolla!
    Terkkuja täältä lähettelee myös isäntä ja juuri sänkyyn kammennut F-sarja 🙂

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi