Formula 1 VPN-Suomi

Väliovi valinta

Kuva: Matti-ovi

Tähän oveen nyt päädyttiin! Pitkän pohdinnan jälkeen! Uskon että ovat ajattomat ja tyylikkäät. Tuskin kyllästyn ihan äkkiä. Itse asiassa samanlainen yksi peilinen ovi on kodinhoitohuoneen kalusteissa, joten hyvin pitäisi sopia yhteen. Kilpailutin monta firmaa, kysyin myös suoraan Kannustaloilta tarjousta. Ja yllätys yllätys – onneksi emme ottaneet väliovia Kannustalo pakettiin koska ne eivät olleetkaan niin edulliset talotehtaan kautta otettuna! Aika yllättävä tieto. Luulisi että talotehtaat pystyvät parempiin ja kilpailukykyisempiin hintoihin. Mutta rautakaupat veivät voiton. Tarkkana piti tosin olla tarjouksen sisällön kanssa, kun toisilla hintaan kuului karmit ja toisilla ei. Pintahelat otimme myös Matti-ovilta. Kaikki 13 väliovea otettiin K-Raudasta. Yksi ovista on kosteantilanovi. Ovet toimitetaan tontille ensi maanantaina.

EDIT: Pitää lisätä kirjoitukseen kuinka tarjousten kanssa todellisuudessa kävi. Harmaita hiuksia se ainakin aiheutti suunnattomasti. Sanotaan nyt näin ettei se ihan putkeen mennyt. En ehkä osannut ilmaista siinä tarpeeksi tarkkaan mitä haluan, koska eri firmojen tarjoukset piti sisällään kaikki jotain outoa. Esimerkiksi Bauhaus laittoi jostain syystä tarjoukseen vain yhden vetimen 13 vetimen sijasta (jonka huomasin vasta jälkikäteen), Terran tarjoukseen ei kuulunutkaan karmeja (luulin että se nyt on itsestäänselvyys, mutta mikään ei ole itsestään selvää, sen olen oppinut tämän tarjouskilvan aikana) ja K-Rauta jonka tarjous näytti aluksi kaikkein parhaimmalta oli kaukana siitä! Jostain syystä K-Rauta oli taas käsittänyt että tarjoukseen voi laittaa kaikkea muuta kuin Matti-oven tuotteita, vaikka nimenomaan niitä tarjouspyynnössä kilpailutin (!). Eli hyväksyimme tarjouksen koska luulimme sisällön olevan oikea mutta odottelun jälkeen kun lähetys saapui oli siellä Matti-oven oikeat väliovet, Cellon karmit (kahta erilaista karmia!) ja tarvikehyllyn perusvetimet! Eli tällä sisällöllä tietysti tarjous saatiin hinnaltaan alas ja meidät sen valitsemaan. Mikä pettymys! Ei muuta kun soitto K-Rautaan ja muutama valittu sana! Myyjä tuli sen verran vastaan että suostui veloituksetta vaihtamaan karmit oikeisiin Matti-oven omiin karmeihin. Mutta vetimiä ei voinut päittäin vaihtaa koska Matti-oven vetimet ovat moninkertaisesti kalliimpia mitä perusvetimet – jotain 500 euroa kalliimmat! No tarjouskilpailu meni siis ihan käteen! Kaupanpurkuakin harkitsin, mutta koska ovet olivat oikeat ja karmit pystyttiin vaihtamaan, jätimme asian siihen. Ei auttanut kuin kilpailuttaa uudelleen, tällä kertaa pelkät vetimet eli ns. pintahelat. Jälkiviisaana voidaan todeta että todellisuudessa Kannustalo olisi ollut halvin! Koska he olivat ainoat jonka tarjous oli oikein, kaikki oikeat tuotteet. Voi että kun meitä harmittaa!

Tässä kuva vielä pintaheloista. Kuva: Matti-ovi

Avainsanat: ,

KommentoiKommentit

 1. 16.49 03.08.2012

  Hyvä valinta, meillä on samat väliovet 😉

 2. 12.30 05.08.2012

  Meillä myös! Saimme kummallakin kerralla kovan kilpailutuksen jälkeen halvimmalla Puukeskuksesta. Minulle se oli yllätys.

 3. 7.03 06.08.2012

  Yllättävää miten samoissa ovissa voi olla niin paljon hinnan eroja – siis katetta! 🙂

 4. 7.04 06.08.2012

  Hyvä Hyvä Eeva! 😉

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi