Formula 1 VPN-Suomi

Vaatehuone

Joskus aikaisemmin lupasin että laitan kuvia meidän vaatehuoneesta. Tässä niitä nyt olisi. Olemme koittaneet hyödyntää tilan mahdollisimman tarkkaan. Siksi hyllyjä on lattiasta kattoon. Nyt vaatehuoneessa on aika väljää, mutta näin ei tule varmasti aina olemaan.

Vaatehuone sijaitsee yläkerrassa, vanhempien makuuhuoneen yhteydessä ihan kylpyhuoneen vieressä. Siellä säilytetään vanhempien vaatteita. Enimmäkseen allekirjoittaneen. Isännän vaatteita on paljon kodinhoitohuoneessa, sillä hän pukeutuu siellä aamuisin ennen töihin lähtöä. Tangossa roikkuvat kengät, pienissä lokeroissa.

Edellisestä kodista mukana seurasi lipasto, joka pääsi nyt tähän vaatehuoneeseen. Yläpuolelle mieheni asensi sovella kiskoja, hyllynkannattimia ja hyllylevyjä. Ostin muutamia valkoisia hattulaatikoita tavaran säilytykseen. Lipaston päällä on sopivasti laskutilaa sekä paikka asusteille.

Mieheni tilasi välioveen sopivan peilin ja asensi sen sisäpuolelle. Näin voi pukiessa katsella miltä asukokonaisuus näyttää.

Toisella puolella on sopivasti tilaa myös henkarivaatteille.

Myös pyykille on oma paikkansa vaatehuoneessa.

Ylijääneet kohdevalaisimet pääsivät vaatehuoneen lipaston laskutilaa valaisemaan.

Vaatehuoneen pintamateriaalina on lattiassa sama vinyylilattia kuin lastenhuoneessa ja seinät on maalattu pehmeän beigen sävyllä, ja katto on maalattu kipsikatto. Tilassa on pienen pieni ikkuna.

Lastenhuoneiden yhteydessä on samantyylinen vaatehuone, samanlaisilla säilytysratkaisuilla. Siellä säilytetään käytöstä poistettuja leluja, pelejä, lastenvaatteita ja muuta tavaraa. Se on tästä vaatehuoneesta hieman ”värikkäämpi” versio, joten siksi en sitä kuvannut.

KommentoiKommentit

 1. 15.14 19.02.2013

  Komiat on tilat nyt! Itsellä kans vaatehuone-remppa menossa, mutta sisustasta taitaa tulla aikalailla erilainen ;D Ihania hattulaatikoita!

 2. 16.20 19.02.2013

  Voih, voisinpa minäkin laittaa meidän vaatehuoneesta tuollaisia kuvia. Meillä se on niin pieni ja niin täynnä tavaraa, että huh! Ihanaa kuitenkin että tuollainen vaatehuone voi olla mahdollista! Haaveena on myös noiden hattulaatikoiden hankkiminen vanhan kaapin päälle, mutta on vielä vaiheessa hankinta.

 3. 16.46 19.02.2013

  Kiitos Taru! Kyllä nyt kelpaa esitellä kun on järjestänyt ja siivonnut! 🙂 Ajattelin laittaa vaatehuone postauksen jos joku miettii erilaisia säilytysratkaisuja itselle. Rakennusvaiheessa en tahtonut löytää yhtään mitään ideaa vaatehuoneratkaisuksi blogeista. Jospa tästä olisi iloa jollekin! 🙂 Kyllä teilläkin tulee hieno – omanlaisensa tietysti!

 4. 16.49 19.02.2013

  Kiitos Sannanen! Toivotaan että tämä pysyy järjestyksessä kun kaikelle on paikkansa. Kaaos voi siirtyä sitten tyttöjen vaatehuoneeseen tai portaidenaluskomeroon! 🙂 Nämä hattulaatikot on kyllä ihania! Vielä kun keksisi miten voisi merkitä mitä sisällä on – kenties sisustustarroilla?! 🙂

 5. 17.05 19.02.2013

  Ylellisen iso ja ihana vaatehuone! meillä ei tuollaista olekaan. Tai onhan meillä – se kulkee vaatehuoneen nimellä, mutta vaatesäilytys on talon vaatekomeroissa ja ”vaatehuoneessa” säilytetään sitten ihan kaikkea muuta tavaraa. Kuvauskunnossa se ei myöskään ole, koska meillä on tämän talven ajaksi sullottu kaikki ulkovaraston roinat tähän ”vaatehuoneeseen” ja tekniseen tilaan 😀

 6. 19.15 19.02.2013

  Aivan ihanan iso ja niin ylellinen, tykkään tästäkin hurjasti! 🙂

 7. 20.27 19.02.2013

  Hyvältä näyttää! Voi kun itselläkin olisi noin tilava vaatehuone! nyt tavarat tungetaan kahteen liian pieneen vaatekaappiin! 🙂 nuo hatturasiat sopii sinn täydellisesti! 🙂 vitsit tällä kännykällä on vaikeeta kirjottaa! 🙂

 8. 6.56 20.02.2013

  Hei Eeva! Tiedän tunteen! Se on niin raskasta kun ei ole autotallia tai varastoa. Meillä on tuo ruosteinen hirvitys pihalla nimeltään kontti tai työmaaparakki! Aivan hirveä! Täynnä rakennusajan tavaraa ja roinaa! Ehkä sitten aikanaan kun autotalli valmistuu…!

 9. 6.56 20.02.2013

  Kiitos Onnenhippuja! 🙂

 10. 6.58 20.02.2013

  Hei Tiina! Kiitos kommentista ja antamastasi vinkistä! 🙂 Yksivärisiä hattulaatikoita oli hurjan vaikea metsästää! 🙂

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi