Formula 1 VPN-Suomi

Tyttöjen huoneet

Tässä olisi pari kuvaa tyttöjen huoneista. Vähän on sisustus vielä vaiheessa. Mutta saimme ainakin verhotangot ja verhot paikalleen. Vähän hyllyjäkin. Taulut odottavat vielä seinälle laittoa. Ensimmäisenä nuorimmaisen huone.

Kaksi viimeistä kuvaa on vanhemman tyttären huoneesta. Tänään oli siivouspäivä ja koitin karsia lastanhuoneista leluja ja kaikkea krääsää. Silti tuntuu että olisi voinut vielä karsia enemmänkin. Mistä sitä tavaraa tulee? Neideillä on nyt sellainen prinsessavaihe että kaikki mekot vedetään laatikoista esille, tiarat päähän ja kuljetaan äidin korkokengissä leikkien ”naista”! 🙂 Vanhempi näyttää mallia!

Huoneet on usein hyrskyn myrskyn, mutta ihanasti on pikkuneidit (3,5 v. ja kohta 2v) jaksaneet siivoilla iltaisin huoneitaan – toivotaan ettei ole pelkkää uutuuden viehästystä! 🙂 Jännää on ollut huomata miten tämän siivousinnon lisäksi lelut ovat pysyneet yläkerrassa! Ainakin vielä neidit muistavat säännön ettei portaissa saa kulkea lelut kädessä. Näin lelut eivät kulkeudu alakertaan. Alakerrassa meillä on kuitenkin vähän kirjoja ja askertelutarvikkeet. Hyvin on ne riittäneet alakerran viihdykkeiksi! Yläkerrassa tosin leikit pukkaavat siirtyä aulan puolelle, kun kokolattiamatossa on niin ihanaa leikkiä.

KommentoiKommentit

 1. 19.21 29.10.2012

  Voi miten ihanille ja avarille näyttää neitien huoneet 🙂

 2. 20.20 29.10.2012

  Voi ihania tyttöjen huoneita!! Kivasti muuten sopi tuo valkoinen kirjoituspöytä huoneeseen! 🙂

  Tavaraa on kyllä täälläkin suunnalla likan huoneessa. Kohta tulee vielä joulu ja synttärit, niin eiköhän taas saada lisää tavaraa oikein reippaasti.

  Nuo matot on muuten tosi kauniit! Tahdon kans! 🙂

 3. 21.32 01.11.2012

  Kiitos Tiina.. Huoneista tulee varmaan vielä kotoisammat kun saa seinille jotain… 😀 Tykkään myös matoista hirmuisesti! …Niinpä se joulukin vielä! 🙂

 4. 21.35 01.11.2012

  Onnenhippuja Hei! Ihan perushuoneiden kokoiset n.12 neliötä! 🙂 ainakin vielä riittää…:-)

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi