Lainaa.com

Tekninen tila laatoitettu!

Maalämpöpumppu teknisessä tilassa.

Teknisen tilan lattia valmis!

Mies valitsi tilaan hienon lattiakaivon!

Mielestäni lattialaatan valinta, sauman väri ja seinän maalisävy sopivat hienosti toisiinsa!

Manttelitakka "kasattuna" lattialle. Tässä hahmotellaan miten takka kasataan ja luukku sopii paikalleen jne. Manttelitakkakehys on osissa eikä ole siis vielä valmis!

Lähikuvaa takan marmorikoristeesta!

Tähän se takka tulee! Ennen takkasydämen muurausta ja koko seinän muurausta (kasa tiiliä mm. kuvassa taustalla) pitää tarkkaan suunnitella manttelitakkakehyksen paikka.

Esa ehti laatoittaa ja saumata teknisen tilan lattian. Mielestäni siitä tuli tosi onnistunut. Tekninen tila on yleensä ihmisillä toisarvoinen tila, jossa ei juuri käydä. Mutta meillä olisi tarkoitus kuivata siellä myös pyykkejä joten olisi mukava jos huone olisi hyvin tehty ja miellyttäisi silmää. Talon perussävy tulee siellä hyvin esille! Perjantaina saapui putkimies ja aloitti kytkemään mm. maalämpöpumppua teknisessä tilassa. Homma jäi vielä hänen osaltaan kesken, mutta hän on tulossa jatkamaan vielä töitään. Ihan mutkitta ei kaikki sujunut… Joitain väliseiniä ja sähköjä Esa on myös tehnyt. Mutta ei niistä nyt vielä kuvia. Tiistaina saapuu muurari ja silloin alkaa takan muuraaminen. Esa on pähkäillyt manttelitakkakehyksen kanssa ja hahmotellut millainen siitä tulee. Kaikki pitää miettiä tarkkaan ennen muuraustöiden alkua, jotta sydän, luukut ja kaikki palaset sopivat paikalleen. Ei ihan simppeli homma, kun Esa ja muurarimme Nikke ei moista manttelitakkaa ole ennen tehneet. Mutta ensin tietenkin sydän ja seinä muurataan. Peukut pystyyn että kaikki sujuu hyvin! 🙂 Mutta siitä varmasti kuvia myöhemmin. Viikko jäi raksatöiden osalta aika lyhkäiseksi kun allekirjoittanut oli viikonloppuna rentoutumassa kylpylässä (ja mies tietysti lasten kanssa kotona) ja tänään juhlimme vielä pikkuprinssin kastejuhlassa! Ja yksin kun tekee niin on se aika hidasta, toisinaan!!!

KommentoiKommentit

 1. 12.44 19.03.2012

  Tuleeko tosta takasta kumminkin ihan varaava?

 2. 14.05 19.03.2012

  Tulee varaava! 🙂

 3. 23.10 19.03.2012

  Taas on hommat menneet hurjasti eteenpäin! Ja mä en kestä, kun tuo takka on niin upee! Varmasti miehet onnistuvat hommassa hienosti. Odotan jo valmiita kuvia! 🙂

 4. 10.54 22.03.2012

  Juu ku mietein sitä kun puhuit siitä sydämestä ja yhdistin sen takka sydämeen mikä mulla on laitettu avotakkaan jälkeenpäin. 🙂 On kyllä mahtava takka! Sen ääressä kelpaa istua!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi