Lainaa.com

Tapettinäytteitä

Aikani kuluksi ajattelin laittaa teille tapettinäytekuvia. Raksakuvia kun nyt ei ole saatavilla. Mutta huomenna tulee kittarit kittaamaan keittiön seiniä, että eiköhän niistäkin saada pian kuvia. Esa on ahertanut nyt keittiön kimpussa, kun kaiken pitäisi olla huomiseksi valmiina. Ilmastoinnit, villoitukset, keskuspölynimurin putkisto, sähköt jne. Loput seinät ja kotelot pitää olla valmiina ja kattoonkin paperi ja koolaus. Deadline pistää vipinää kinttuihin!

Laura Ashleyn Oriental Garden eri väreissä

Nina ja Esme tapetit Ashleyltä. Kukka tapetti olisi tarkoitus laittaa likkojen vessaan ja Esmen olenkin jo hankkinut vanhemman tyttäreni huoneeseen.

Edelleen Ashelyn tapetteja. Ylempi tulee alakerran vessaan, mutta hieman erisävyisenä mitä kuvassa. Alemman kaltaista paksua raitaa olisi tarkoitus hankkia olohuoneeen ja ruokahuoneen seinille. Sopiva on vielä hakusessa. Kuvassa oleva raitatapetti maksaa nimittäin 45 euroa rullalta. Ja menekki olisi noin 10 rullaa!

Avainsanat: ,

KommentoiKommentit

  1. 15.05 06.02.2012

    Heippa! Uskalsimpas kommentoida! 😉 Ihanalta näyttää nuo tapetit! Ja teidän tuleva takka on ihan uskomattoman hieno! Mä saan varmaan jonkun kohtauksen, kun pääsen joskus livenä katsomaan… ;D Tsemppiä sinne rakennuspuuhiin!

  2. 20.05 06.02.2012

    Super isot kiitokset kommentoinnista!! Ihanaa saada palautetta pitkästä aikaa! Ei se niin kammottavaa ole! 😉 Kommentti ei heti tullut näkyviin koska olet ensimmäistä kertaa kommentoimassa, jolloin minun pitää ”hyväksyä” sinut. Ja sitten jatkossa kommenttisi näkyvät sitten heti välittömästi! Niin ja kaikille muillekin arkaileville tiedoksi että jättääksesi kommenttisi ei tarvitse erikseen mitenkään kirjautua tai tulla blogin jäseneksi. Kommentin jättäminen vaatii vain sähköpostiosoiteen (joka ei näy kuin minulle) ja nimimerkin! Että rohkeasti vain kirjoittelemaan! Tsemppaukset antaa voimaa muuten niin tasaisen tappavassa rakennusurassa näin raksalesken silmin! 🙂 Lisää kommentteja vaan! Kiitos Tiina! Kutsut teidät tonttikyläilyyn kunhan saadaan paikkoja hieman siistimmäksi, tällä hetkellä siellä ei ole jalalle sijaa! 🙂

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi