Lainaa.com

Tapetit löytävät maalin

Tässä taas vaihteeksi tapettinäytteitä! Nyt etsinnän alla oli maalaisromanttinen ruudullinen keittiötapetti. Kolme varteenotettavaa vaihtoehtoa, joista valitsimme Boråsin! Väriässien Anniinan avulla löysimme tapetteihin täsmäävät värisävyt maaleihin. Jee! Kohta saa sitten huiskia pohjamaalia seinille! Esa laskee vielä menekin maaleille. Muihinkin huoneisiin löydettiin tapettien kanssa sointuvat maalit. Mielestäni aika samatyyliset, beeshin sävyiset maalit. Näin yhteneväinen linja seinissä säilyy huoneesta toiseen. Yläkerran aula tulee vaalealla helmen harmaalla, alimmaisessa kuvassa on eri harmaan sävyn maalinäytteitä. Tietokoneen näyttökin hieman vääristää värejä!

Estan tapetti

Boråsin tapetti.

Lähikuvaa Estan tapetista.

Lähikuvaa Boråsin tapetista! Näyttää ihan kankaalta!

Vasemmanpuoleinen tapetti on K-Raudasta, keskellä Borås ja oikealla Esta. Keskellä valittu beesin värinen maali keittiön muille seinille. Kiitos Anniina avusta!

Vanhimman tyttäreni tapettiin löydettiin myös oikeanvärinen maali (murrettu vaalea).

Myös Kimono tapettiin löydettiin oikean sävyinen maali kaveriksi! Kiitos Anniina avusta!

Tässä vielä kaikki vähän eri valossa. Lisäksi kuvassa on paksuraitainen tapettiehdokas olohuoneenseen ja ruokailuhuoneeseen. Ihania kaikki!! Voisin ottaa jokaisen! 🙂

Tässä näitä harmaita sitten olisi!

KommentoiKommentit

  1. 22.08 07.02.2012

    Hyvältä näyttää tuo keittiön ruututapetti! Tosi kiva, kun ei oo mikään perusruutu, joka tuli mulle ekana mieleen. Tuo on ilmava ja mielenkiintoisempi kuvio.
    Täytyy myös kehua Väriässiä! Oon saanut sieltä kans hyvää palvelua ja tapettien hinnoissa on aina ollut varaa pienelle tinkimiselle. 🙂

  2. 20.09 08.02.2012

    Juu, myyjä on hyvinkin tuttu ja luotettava, vai mitä Anniina? 😉 Olen myös aika tyytyväinen lopulliseen valintaan vaikka oli kalliimpi mitä olin ajatellut! Mutta kerrankos sitä rakennetaan! 🙂 Taidan saada oikein kunnon maalaisromanttisen keittiön! Jee!!!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi