Talokilpi

Saimme jouluna sisaruksiltani tuparilahjaksi talokilven. Kilpi on kestävä emalikilpi, jossa on talomme rakennusvuosi. Laitamme sen ulko-oven yläpuolelle! Todella mieluisa yllätyslahja! Tästä osoitteesta löytyy lisää kilpiä:

Emalikilpi.fi

Olemme saaneet muitakin ihania tuparilahjoja läheisiltä, sukulaisilta ja ystäviltä. Muun muassa ihanat Lexingtonin sohvatyynyn päälliset, Pentikin pitsikäsipyyhkeitä, pellava pöytäliinoja, Perfect Homen sinkkiset sydämet, siivousvälineitä, peilin, suolaa ja näkkileipää sekä kuohuviiniä ja muita herkkuja! Kiitos niistä rakkaat ystävät!

Nyt on joulu takana päin! Kunnialla selvisin ensimmäisestä emännöimästäni joulusta uudessa kodissa. Ihanaa oli! Hyvää ruokaa, juomaa, lapsille joulupukki ja lahjoja, läheisiä ympärillä. Ei muuta toivoa voi!

Joulun jälkimaininkina saapui virukset ja taudit. Koko perhe ollaan oltu kipeinä; kuumeessa ja vatsataudissa. Nuorempi tyttäremme sai vielä silmä- ja korvatulehduksenkin! Toivottvasti parannumme Uudeksi Vuodeksi. Ja uusi vuosi alkaisi terveenä..!

Kaikille hyvää Uuden Vuoden 2013 odotusta!

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi