Formula 1 VPN-Suomi

Talo maalattu!

Vihdoin se on tehty! Nyt on aihetta juhlaan!

Meidän talo on vihdoin MAALATTU ♥

Eikä siinä mennyt kuin koko kesä!

Huomenna tulee muutosta kuluneeksi vuosi. Siis tavarat muutimme vanhasta kodista uuteen vuosi sitten – asuntovaunussahan asuimme kuukauden ennen virallista muuttoa!

Nyt katsellaan kuvia julkisivusta. Pääjulkisivusta. Jonka kanssa viimeisempänä taisteltiin.

Ajatella! Vuosi sitten talo oli sisältä muuttovalmis, ulkokuoren kanssa meni sitten toinen vuosi! Kaksi vuotta kulunut todella nopeaan. Meidän pienokainen oli silloin reilun puolen vuoden ikäinen ja vanhempikin juuri vasta kaksi täyttänyt.

Pienet lapset ei taida muistaa mitään elämästä ennen rakentamista. Ja ehkä hyvä etteivät muista rakentamisestakaan mitään. Oikeastaan odotan että nyt voisi alkaa normaali elämä mitä muillakin ihmisillä on. Perheaikaa.

Autotallin rakennus kolkuttelee ovella (nyt en anna sen syödä mielialaani), joka on nyt aika toiveikas. Ehkä tästä koetinkivestä ollaan jotenkin selvitty hengissä. Henkireikä on ollut oma verkosto, perhe, sukulaiset ja ystävät (oma aika, mitä se on?), lapsien kasvamisen katselu, oma puoliso mitä vielä? Te rakkaat blogiystävät! Ja vertaistuki.

Lopuksi pieni arvoitus:

Kyseessä on siis Kannustalon koristelista, jota tulee ulkoverhoukseen alaikkunoiden alapuolelle ”peiliksi”.

Meillä sattui tämä tavara loppumaan kesken (syy loppumiselle ei ollut Kannustaloissa, vaan siinä kun terassi muutettiin myöhemmin avoterassista umpinaiseksi).

Mies tarttui tuumasta toimeen ja teki listaa itse.

Arvaisitko kumpi kuvassa (oikean puolimmainen kuva) on Kannustalon oikeaa listaa ja kumpi ”plagioitua” eli mieheni itse tekemää?

-Sanna-


KommentoiKommentit

 1. 13.51 26.08.2013

  Oikean puoleinen on kannustalon tekele :). Näitä päivityksiä aina odottaa mielenkiinnolla, kiva että jaksat näinkin usein päivitellä blogia.

 2. 14.33 26.08.2013

  Enpäs ole tainnut aiemmin kommentoida, vaikka blogiasi kyllä seurannut olen. 🙂 Nyt oli pakko ruveta sanomaan, että HYVÄLTÄ NÄYTTÄÄ! Onnittelut etapin saavuttamisesta ovat paikallaan – onnea siis! 🙂

 3. 19.35 26.08.2013

  Olen kyllä samaa mieltä kuin muutkin. Näyttää todella hyvältä. Saatte olla ylpeitä itsestänne! Hurjan homman olette tehneet!

 4. 20.16 26.08.2013

  Vihdoin ja viimeinen se on valmis, onnittelut <3 Blogiasi olen hetken aikaa seurannut tiiviimmin – aikaisemminkin kyllä mutta "kadotin" sen joskus kun kone tilttas ja kaikki meni hukkaan. Aivan ihanan ja upean näköistä.

  lähtisin veikkaamaan, että kuvassa alempi olisi miehesi tekemä. Ovat kyllä niin saman näköisiä, että jos ei tietäisi ei jäisi sitä tarkastelemaan 🙂

 5. 18.23 27.08.2013

  Hei Kati! Oikein arvattu! 🙂 Kymmenen pistettä ja papukaija merkki 🙂 Kiva että jaksat lukea ja kommentoida höpinöitäni 😉

 6. 18.24 27.08.2013

  Hei Kristiina! Ja kiitos onnitteluista! Upealta se tuntuukin! 🙂 Kiva kun rohkenit kommentoimaankin!

 7. 18.26 27.08.2013

  Kiitos kaunis Sannanen! Niin me ollaankin – tai ainakin olen miehestäni hurjan ylpeä mitä on tehnyt, lähes kaiken itse omalla kätösillään! ♥

 8. 18.28 27.08.2013

  Kiitos onnitteluista Heli! Kiva kun löysit tänne uudelleen! 🙂 Sinäkin arvasit oikein! Ei niissä kyllä mitään eroa ole! 😉 Nytpä saatiin sekin homma eteenpäin eikä tarvinnut odotella lisää tavaraa.

 9. 19.33 28.08.2013

  Voi mikä ilonpäivä! Tuo on kuin sata jänistä, että maalaushommat on valmiina! 🙂 taitava tuo sun miehesi, listat on kyllä ihan samanlaiset, mutta alempaa olisin minäkn veikannut 🙂

 10. 15.26 29.08.2013

  Hei onnenhippuja! Kiitos kivasta kommentista. Tuntuu kyllä mahtavalta! Vaikka ei hommat tähän lopu kuten tiedät! 🙂 Mutta mukava välietappi nyt takana! 🙂 Muutaman vuoden kuluttua uudelleen sit! Heh!

 11. 9.58 07.09.2013

  Onnittelut valtavan urakan loppuunsaattamisesta! Meillä on sama edessä ensi kesänä, tosin päästään vähän helpommalla kun on vain yksikerroksinen talo ja simppelit linjat. Autokatos ehdittiin maalata jo nyt loppukesästä kun se saatiin valmiiksi ennen taloa. Kun katsoo ulos auringonpaisteeseen, polttelisi vähän aloittaa talonkin maalaus, mutta kun nuo syyssäät ovat vähän epävakaiset niin ei enää uskalla, ettei käy niin, että homma jääkin kesken…

 12. 17.58 09.09.2013

  Hei Kähmäräpälä! Kiitos kommentista! 🙂 Olette siis autotallin osalta edellä! 🙂 Hieno homma! Juu alkaa syksyn kosteudet ja yöpakkaset – varmaan turvallista jättää ensi vuoteen, vaikkakin nykyajan maalitkin on erilaisia mitä ennen! Heti keväällä sitten! 😉

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi