Takaterassin ikkunat

Pakko oli tulla vielä näyttämään meidän takaterassin (vai pitäisikö sanoa verannan) ikkunat! Olen niistä niin innoissani! Haettiin eilen iltapäivällä isännän kanssa kahdeksan kappaletta ikkunoita meidän terassille (kuljetus näytti aika hurjalta ja pelkäsin koska lasti kaatuu tai tulee tiessä möykky – huh! mutta onneksi perillä oltiin turvallisesti ja lasit ehjinä). Mies päätti urakoida ne heti samana iltana paikalleen! Viimeisen ikkunan nostimme paikalleen puolen yön paikkella (minusta ei ollut suurta apua kun lapset juoksivat jaloissa ja vanhemman sain nukkumaan ilta yhdentoista aikaan). Mutta tältä takaa nyt näyttää.

P.S. Parvekekin alkaa muodostumaan ja takapuolen yläosa alkaa olla maalissa. Totesin miehelle että nyt talomme näyttää oikealta Kannustalolta! Jotenkin lasitettu terassi on se Kannustalojen juttu, ainakin Rauhaloiden.

Nyt on aivan pakko lähtee! Moro!

Avainsanat: , ,

KommentoiKommentit

  1. 14.26 25.06.2013

    Ikkunat on kyllä tosi hienot ja parveke ihanan iso! Parvekkeen koon tajuaa vasta kun siellä on sisällä! Ihana paikka istua iltakahvilla tai siiderillä 😉

  2. 10.29 26.06.2013

    Kiitos Taru! Niin mekin odotetaan että talo olisi valmis että ehtisi istua siiderillä! 🙂 Ei koskaan heh! 😉 Ihanaa kun saadaan sinne kalusteita, keinun jne. ! Ja paikka saadaan lapsille turvalliseksi kun kaiteet on paikallaan!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi