Lainaa.com

Syöttötuoli nukelle

Mieheni keksi tehdä lasten nukeille oman syöttötuolin. Tuoli on mitoitettu Baby Born nukelle. Kaavat on mieheni omasta päästä. Materiaalina on mdf levy. Minun työkseni jäi hiominen ja maalaaminen. Pohjamaalin päälle maalasin kaksi kerrosta Helmi Kalustemaalia, sävynä Omenapuunkukka (maalia jäi lasten keinutuoli projektista). Tässä kuvia kasatusta syöttötuolista ennen pintakäsittelyä:

Ja tältä se näytti maalauksen jälkeen:


Laura Ashleyn päiväpeitto päätyi nuorimmaisen sänkyyn. Samaa sarjaa olevaan My Room naulakkoon laitoin S -kirjaimen.Nuoremman tyttären nukkuessa päiväunia leivoimme vanhemman kanssa sekaleipää. Ai että kun tuli hyvää! Nam!

Ohje Ruutukokki kirjasta itse soveltaen:

5 dl kädenlämpöistä vettä

2 rkl öljyä

25g tuorehiivaa tai pussi kuivahiivaa

2 tl suolaa

4 dl sämpyläjauhoja

3 dl hiivaleipäjauhoja

n. 4 dl vehnäjauhoja

1 dl kaurahiutaleita

3 pientä porkkanaa raastettuna

Kohota valmiit leivät (2 kpl) ilman liinaa noin tunnin ajan.

Ripottele leipien pinnalle jauhoja. Tee muutama syvä viilto pintaan. Ja uuniin alatasolle 30-35 minuuttia 200 asteessa. Anna leipien jäähtyä ilman liinaa.

Suosittelen!


Lähden ensi viikolla naisporukan kanssa Milanoon, Italiaan! Luvassa on nähtävyyksiä, shoppailua, hyvää ruokaa ja seuraa! Ihanaa! Olen viimeksi ollut ulkomailla kolme vuotta sitten! Kaksi lasta ja talon rakennusprojekti on estänyt matkailun, mutta nyt vihdoin koittaa minun aikani! En ole lapsista ollutkaan erossa yhtä yötä pidempää – nyt olen neljä! Aluksi jännitin miten kärsin eroahdistuksesta, mutta mitä lähempänä matka on häämöttänyt sitä varmemmalta tuntuu että tämä tekee meille kaikille hyvää! Myös lapsille! Ja he ovat hyvässä hoidossa sen aikaa, joten ei huolta! Odottavat tietysti paljon tuliaisia! Onko teillä rakkailla lukijoilla vinkkejä Milanoon? Hyviä ostospaikkoja? Must see nähtävyyksiä? Kaikki vinkit otetaan vastaan!! Italiassa olen ollut vuonna 2006 kun mieheni kosi minua Roomassa! Joten hyvät on muistot maasta! Heh!

Ehkä saamme nähdä täällä blogissa matkasta pienen postauksen…

CIAO!

-Sanna-

KommentoiKommentit

 1. 9.32 10.04.2013

  Kyllä teillä on siellä kätevä isäntä. Ja tottakai emäntäkin kun on hionut ja maalannut tuolin. Se oli hieno!! Oikein ihanaa reissua teille. Kelpaisi kyllä minullekkin mainiosti tuollainen reissu. 🙂

 2. 11.19 10.04.2013

  Hei Sannanen! Kiitosta vaan! 🙂 Kerrotaan terveiset!

 3. 11.23 10.04.2013

  Näin tämän livenä maanantaina ja jäin ihan suu auki! ;D On kyllä aivan ihana tuoli! Ei voi muuta kuin ihmetellä! 🙂

 4. 20.11 10.04.2013

  Iso kiitos Tarulle! 🙂

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi