Formula 1 VPN-Suomi

Saunan seinät laatoitettu ym.

Kiukaan paikka. Suihkuhuoneesta tultaessa heti vasemmalla puolella. Kiuas malli vielä päättämättä. Ja lauteet vielä suunnitteluasteella.

Ikkunan smyygit/listoitukset hoidetaan laatoilla. Homma vielä hieman kesken. Samoin saumaaminen, vielä tekemättä.

Saunan ja suihkuhuoneen kattopaneliksi olemme kaavailleet raakalaudoitusta!! Puu on käsitelty saunaan tarkoitetulla puusuojalla muutamaan kertaan. Värinä helmiäishohtoinen valkoinen. En ole vielä varma asiasta... voi olla todella upea tai sitten ei toimi yhdessä laattojen kanssa.

Olohuone pintamaalattu vaalealla maalilla, sävy haettu tapetin mukaan, jota tulee yhdelle ikkunattomalle seinälle. Hyvä perusvaalea sävy! Listoja ja paneleita on joka paikassa odottamassa asennusta. Pari viikkoa olisi hyvä olla sisällä tasaamassa kosteutta ennen asentamista.

Kirjasto. Kolme seinää maalattu samalla vaalealla sävyllä mitä olohuoneessa, mutta päätyseinä keittiön beeshillä sävyllä.

Kuvassa Kannustalon Aurora listoja, jalkalista on 12 cm leveää ja toinen kuvassa näkyvä lista on kattolistaa. Kattopanelista ei tullut kuvaa, mutta on aivan samanlaista kuvioltaan mitä jalkalista.

Saman sarjan peitelistaa.

Kodinhoitohuonekin on saanut viimeisen maalikerroksen yllensä. Samaa beeshiä mitä keittiössä ja muualla.

Yläkerran aulan ja porrasaukon spotit asennettu. Harmi etten saanut kuvaa kun valot ovat päällä. Aluksi meille piti tulla kämmenvalaisimet mutta sen valo on jotenkin kylmä ja loisteputkimainen. Valoakin on niin monenlaista, olen nyt oppinut.

Tässä näkyy spotteja yläkerrasta käsin. Vaihdamme vielä halogeenien tilalle ledpolttimot.

Tekninen tila. Nyt on maalämpö toiminnassa!! Putkimies on ollut hommissa ja vihdoin systeemi toimii! Sähkömieskin käynyt kytkemässä sähköt mm. maalämpöön. Kuvassa näkyvä Beam laite on keskuspölynimuri.

KommentoiKommentit

 1. 8.36 06.05.2012

  Vaaaautsi! Teillä näyttää jo tosi hienolta! Noista Kannustalojen listoista tulee kyllä komeita! 🙂

  -Juha

 2. 20.44 06.05.2012

  Hei!
  Kävin kurkkaamassa. Kaunis ja harmooninen värimaailma teille on tulossa 😀
  Itse olen sisutellut pian jo kodiksi muuttuvaa raksaamme hyvin samanlaisilla sävyillä ja samoja tapettejakin olen pyöritellyt vaihtoehtoina 🙂
  Onnea teille urakan loppusuoralle!

 3. 22.30 06.05.2012

  Kiitos! Luulen myös että jalkalista tulee näyttämään hyvältä massiivisuudessaan! 🙂 Ensimmäiset peitelistat mies laittoi tänään ikkunoiden ympärille! Näytti hyvälle! 🙂 Siitä kuvia myöhemmin…

 4. 22.33 06.05.2012

  Kiitos! 🙂 Kävin myös vastavierailulla! Teillä onkin muutto pian lähellä! Jännää! 😉 Hyvältä näyttää. Paljon oli yhteläisyyksiä… Hyvää kesän odotusta teille!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi