POMPdeLUX

Sain helmikuussa mahdollisuuden tutustua POMPdeLUXin uuteen kevät/kesä14 mallistoon ihan tuoreeltaan edustajan pitämässä avoimet ovet tilaisuudessa!

Oli ihanaa saada omaa aikaa ja rauhassa käydä vaatteet läpi. Ei kiirettä! 🙂

Olin tutustunut jo etukäteen online kuvastoon! Vaatteet olivat juuri niin ihania kuin odottaa saattaa! ♥

POMPdeLUX sivuille tästä *klik*

Siinä edustajan näppäillessä tilausta eteenpäin, sain herkutella kahvilla ja porkkanakakulla! Kiitos vaan Maiju!

Tilaukseen lähti tytöille uudet mekko ja neulepaita kokonaisuudet!

Posti toimitti paketin meille eilen ja pakko oli heti päästä ottamaan ”muotikuvia”. Sellaisia mallin eleitä alkaa olemaan jo meidän toukokuussa 5 vuotta täyttävällä tyttärellä että!

Nuorempi tyttäreni sai tällaisen suloisen neuletakin, jossa oli selässä kultaisia pääskyjä!

Ja tämän peach sävyisen Badalona mekon. Asusteeseen sopivat leggarit sekä sukkahousut.

Elsalle valitsin rose sävyisen Bedfordin mekon sekä neuletakin ja sukat samaan sävyyn!

Tytöillä on päässään joustavasta pitsinauhasta tekemäni hiuspannat. Tein pannat pitsistä, joka jäi yli pitsikruunujen teosta (kurkkaa postaus niistä täältä!)

Laitoin tähän pikaisen ohjeen hiuspannan tekoon… Toivottavasti saatte jotain selkoa! 🙂 Helppoa ja nopeaa se on!

Tässä tulee jo ihan kesäfiilis! Ai ai! Kun näitä tyttöjen kesämekkojen helmoja katselee! ♥

Tulisipa se pian!

Terkuin

-Sanna-

KommentoiKommentit

 1. 14.55 12.03.2014

  Minä hain myös eilen Pompin paketin postista. Pojalle sopii vielä malliston suurimman koon vaatteet, kiva niin, koska tykkään itse ja poikakin tykkää 🙂 Itse kävi kutsuilla valitsemassa ja sovittamassa vaatteet.

 2. 21.26 12.03.2014

  Hei Eeva! Totta – PdL mallisto on myös pojille! 😀 Heh! Unohdan aina pojat, kun tytöille lähinnä ostelen! Mitä nyt vähän lahjaksi sukulaispojille! Ihania on myös pikku miesten vaatteet! Onpa muuten kamalaa kun kasvavat mallistosta ulos eikä mikään koko enää mahdu! 🙂 Kiva kun poikasi sai itse olla valitsemassa! Meillä vielä kelpaa äidin valitsemat (vaikka tosin saivat vaikuttaa päätökseen)! 😉

 3. 21.57 12.03.2014

  Ihastuttavan suloisia kuvia. Kiitos Sanna <3

 4. 14.30 13.03.2014

  Moi Maiju! Kiitos itsellesi! 🙂

 5. 17.50 13.03.2014

  Heippa. Ihana tuo persikan värinen badalona, itse oisin sen halunnu, mutta meijän nelivuotiaalle kelpaa vain roosa ja pinkki.:) Tuli mieleen laittaa kommenttia, kun en muista, olenko aiemmin laittanut, mutta olen seurannut ihanaa blogiasi jonkun aikaa. Teillä on ihana talo ja mietinkin, että onko pohjapiirroskuva ollut jossain vaiheessa näytillä täällä blogissa? Itse aloittelen omaa blogia Hirsitalo Koivula, tosin rakennusprojekti on vasta suunnitteluasteella, mutta käyhän kurkkaamassa.:)

 6. 20.25 14.03.2014

  Hei Inka!
  Kiitos kommentista! Kiva kun jätit sellaisen, vaikka oletkin jo hetken aikaa seurannut! Kiva on aina tietää kuka blogia lueskelee! 🙂 Kävin pikaisesti blogissasi kurkkaamassa, mutta kommenttia en ehtinyt vielä jättämään! Hyvän kysymyksen esitit pohjapiirustuksista! Itsekään en ollut varma, olenko ne tänne joskus laittanut… mutta tosiaan elokuussa 2011 postauksesta löysin ne. Tässä linkki:
  http://villaelsalla.blogaaja.fi/julkisivu-kuvia/

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi