Pihallakin tapahtuu (sekä kaarevien portaiden piirustukset)

Eipä ole tontin pihalla tapahtunut mitään pitkään aikaan, lukuunottamatta leikkimökin rakentamisen aloittamista ja siivousta. Saimme pyöräkuormaajakuskin kahdeksi illaksi tontille siirtelemään multakasoja. Talon edessä sekä takana oli isot kasat multaa, jotka jäivät tontin kuorimisesta ja pohjien kaivamisesta. Nyt ne piti saada pois. Pyöräkuormaajakuski levitteli pihamaalle multaa noin 40-50 cm, jota tulisi vielä levitellä.  Ajotie, soratie talolle, autotallin paikka, leikkipaikka sekä talon seinustat jossa hiekkaa, jäivät ilman multaa. Tarkoitus olisi siis nostaa tontin korkeutta alimmassa kuvassa viemäreiden osoittamalle korkeudelle, tai hieman sen alle. Jännää oli nähdä talo erilaisesta perspektiivistä, nyt kun kasoja ei enää ole edessä ja takana taloa! 🙂 Mutta eipä saatu kaikkea levitettyä, vielä jäi aika kasa.  Paljon menee vielä soraa ja hiekkaakin tontillemme. Mutta varmaan sitä ei tehdä vielä. Muut hommat odottaa tekijäänsä. Nimittäin portaiden aloitus on suunnitteluvaiheessa ja materiaalejakin on hankittu. Ne tulisi olla sisällä huoneenlämmössä pari viikkoa ennen portaiden tekoa. Esa tekee portaat itse ja Mikko auttaa piirustusten teossa.  Tässä olisi luonnos kaarevista puuportaistamme:

P.S Ikeasta saimme vihdoin keittiön työtasot. Kai se keittiökin sieltä kohta valmistuu…

P.S.S Viikonloppu on pidetty vapaata raksalta ja keskitytty nykyisen asunnon pihamaan saattamisessa kuntoon. Pihakalusteet ja terassin lattia öljytty, grilli ja pihakeinu pesty… Grillikausi alkakoon! Hieno sää ollut! Toivottavasti teillä oli leppoisa äitienpäivä! Onnea vielä kaikille äideille!

KommentoiKommentit

  1. 22.05 14.05.2012

    Taivas on niin dramaattisen tumma! Tulee hauska kontrasti punaisen katon kanssa. Portaista tulee varmasti upeat! 🙂

  2. 13.22 17.05.2012

    Juu olikin aika hassua miten Tampereen suuntaan taivas oli myrskyisän näköinen ja Poriin päin aivan aurinkoista! 🙂 Aika paljon jännittää portaat!! Siinä on niin monta tekijää mitä pitää ottaa huomioon! Ja aikaa varmasti menee kuukausi kun Esa itse niitä rakentaa!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi