Nimipäivät

Hei!

Meillä vietettiin perjantaina Sallan nimipäiviä (nimipäiviä meillä vietetään samalla volyymillä kuin synttäreitäkin). Se on tullut perinteeksi mieheni suvulta. Vieraita meillä oli lähes kolmekymmentä.

Tein alkumaljaksi Blanco Sangriaa Maistuis varmaan sullekin! -blogista saamani idean pohjalta. Laitoin itse Two Oceanian valkoviiniä noin litran verran, puolitoista litraa sitruuna kivennäisvettä, litran Juissi lime & sitruunamehua sekä suuren lorauksen De Kuyper Triple Sec likööriä! Juoman joukkoon laitoin nektariiin, appelssiinin, limen ja karambolan viipaleita sekä puolitettuja viinirypäleitä ja mansikoita! Jääkaappiin maustumaan ja nam! Raikasta! Suosittelen kokeilemaan!

Kahvipöytään tein Brita kakun ja suolaisia piirakoita. Kaupasta löysin söpöjä, värikkäitä harlekiini neilikoita.

Elsalla uusi POMPdeLUX paita, leggarit ja sukat. Päässä tädiltä saatu NoaNoan panta. Päivänsankari juhlamekossaan (taustalla uusin hankinta odottamassa seinään ripustamista<3)!

Hei ja iloinen yllätys pihalla: vuoden ikäisessä perheomenapuussa on jopa KUUSI omenaa! Jes!

Pihalla jatkuu maalauspuuhat. Meillä taitaa olla skapa naapureiden kanssa! 🙂 Menneellä viikolla oli sadepäiviä ja muuta ”parempaa” tekemistä, joten aika vähälle on maalauspuuhat jääneet. Mutta kohta on takaa terassin puolelta valmista ja sitten on enää pääjulkisivu maalamatta eli vain neljäsosa taloa! Sitten on kaikki kahteen kertaan maalattu. Huh!

Terassin sisäseinä on nyt kahteen kertaan maalattu harmaalla (samaa sävyä on meillä sisällä mm. takkaseinällä ja yläkerran aulassa/portaikossa. Ikkunanpieliäkin on alettu tekemään. Terassin ikkunat saivat myös pellit. Homma etenee pikku hiljaa!

Minä tietysti unelmoin että pääsen sisustamaan terassia jo tämän kesän aikana. Tai syksyn! Mutta katsotaan miten ehditään. Talon maalaus on prioriteetti numero yksi.


Nyt toivottelen mukavaa heinäkuun jatkoa rakkaat lukijat!

P.s Ensi kuussa täyttää blogi 2 -vuotta ja silloin on syytä juhlaan – arvontaa luvassa! Pysykäähän mukana! 🙂

-Sanna-

KommentoiKommentit

 1. 18.52 22.07.2013

  Herkulliselta näyttää tuo kesäjuoma! Nam!
  Terassi tulee olemaan niin upea sisustuksineen kaikkineen. Tiedän sen nyt jo! Sinne mahtuu vielä iso poppoo juhlimaan ja istuskelemaan. Sellaisia kuvia näen jo mielessäni! 🙂 Tsemppiä maalausurakan loppusuoralle!

 2. 12.17 23.07.2013

  Kiitos Tiina! Oli kyllä raikasta kesäjuomaa! 🙂 Pinterestistä olen saanut hyviä ideoita terassin sisustamiseen! Pää on täynnä kaikkea – katsotaan mitä siitä tulee! 🙂 Tuskin maltan odottaa!

 3. 6.10 25.07.2013

  Näyttääpä ihanan raikkaalta juomalta!
  Hurjasti hommaa on noissa puuosissa, mutta valmistumisen jälkeen on kyllä kaiken vaivan arvoinen! 😀

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi