Muutettu on!

Pitkästä aikaa koneen äärellä! Niin siinä pääsi käymään että muutimme viime viikonloppuna uuteen kotiin! Siis tavarat! 🙂 Me itse asutaan vielä pihassa asuntovaunussa! Vanhaa kotia tulee ikävä mutta varmasti unohdamme sen pian. Niin paljon on uutta ja mukavaa tekemistä ihka uudessa kodissa. Koitetaan malttaa mieli ja muuttaa itse asumaan vasta kun on vähän valmiimpaa. Rakentaminen hidastui kyllä ihan älyttömästi miehen palatessa töihin. Alkaa olemaan molemmilla aika takki tyhjä, mutta loppu rutistus vielä.

Iloinen asia on että alakerran lattialaatta saapui silloin viikko sitten perjantaina. Muutto tosin hidasti laatoitustyön aloittamista. Nyt on kodinhoitohuone saanut laatat ja saumat! Aivan mahtava tämä iso laatta – harmi ettei tullut lähikuvaa. Laatta on vaaleanharmaa ja siinä on juovia. Mieheni teki tarkkaa ja täydellistä työtä laatoittaessaan kodinhoitohuonetta. Lattiaa voi olla helpohkoa pitää puhtaana kun laatta on niin iso ja mattapintainen, ja saumat ovat niin pienet ja niitä on suhteessa vähän. Samaa laattaa tulee nyt vielä aulaan, keittiöön, eteiseen ja vesssaankin mikäli riittää.

Ja porraskaiteet! Niistä nyt tuli sitten valkoiset – aivan kuten alunperin pitikin! Ihanat! Tykkään! Harmaa kiehtoi hieman, mutta valkoinen on se meidän juttu kuitenkin! Valkoinen avartaa! Oli hyvä muuttaa taravoita yläkertaan kun kaide ei ole vielä alas asti paikallaan. Kyllä kai me se pian saadaan. Laatoitus on tärkeämpi muuton edistyksen kannalta kuitenkin. Hankkimamme kattokruunu sopii tilaan kuin nakutettu.

Ohessa kuvia vielä tyttöjen huoneesta (joka heillä siis yhteinen nyt tilapäisesti). Huonetta ei olla mitenkään sisustettu, lähinnä kannettu lelut sisään ja ei muuta kuin leikkimään! Olohuonekin on aikas lailla ympätty nyt täyteen muuttotavaraa – autiotalon tuntua kun lakanat peittävät kaiken alleen. Niitä nyt pikku hiljaa paikalleen, keittiön tavaroista on aloitettu.

Laitan kuvia meidän tilapäiskodista ”Hobbysta” kunhan ehdin. Tietokoneenkin kaivoin muuttokuormasta mutta katkoja nettiyhteyksiin on luvassa. Uusia päivityksiä pyrin kiireiltä laittamaan!

Kiitos vielä kaikille muuttoavusta, lastenhoitoavusta, muonitusavusta, kanto-avusta ja kaikesta muusta avusta! Olemme siitä erittäin kiitollisia! 🙂

T. Sanna

KommentoiKommentit

 1. 6.37 01.09.2012

  Hienoa! Kyllä ne tavarat hiljalleen löytävät paikkansa.
  Tosi kaunis tuo kaide – myös valkoisena 😀 Aivan ihanan ja tuohon tilaan sopivan lampun olette löytäneet kattoon!
  Ai niin ja tietysti, ONNEA UUTEEN KOTIIN!

 2. 9.40 01.09.2012

  Onnea uuteen kotiin! Ihanat kaiteet ja täydellinen lamppu kruunaa kokonaisuuden! Pikkuhiljaa kaikki sitten paikoilleen; pääasia kun olette saaneet jo tavarat sisään! 🙂

 3. 14.33 01.09.2012

  Kiitos kortista! Teillä on koti jo lähes valmiina, ihanaa! Todella kaunista! Onnea uuteen kotiin ja kiitos kutsusta: tulemme poikkeemaan, kun pääsette asettumaan kotiin <3

 4. 9.52 04.09.2012

  Kiitos Jenni, Leena ja Eeva! 🙂 Kyllä me ollaan jo nautittu uudesta kodista! Eletään vaunussa mutta käydään fiilistelemässä talolla! Lapset leikkivät huoneissaan ja sillä aikaa koitan hieman siivota. Sitä tarvisi tehdä rakennuksilla päivittäin! On se sellaista, tiedätte kyllä! 🙂 Pari-kolme viikkoa varmaan mennään näin – mökkimeiningillä! Vettä kannetaan sisään ja pestään astiat käsin! 😉 Nautitaan uudesta kodista vielä enemmän kun joudutaan hetken elämään ahtaammin ja ”alkeellisemmin”! 🙂 Kiitos teille mukana elämisestä!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi