Formula 1 VPN-Suomi

Milano!

Terveiset Italiasta! Matka meni hyvin parhaassa mahdollisessa naisseurassa! Meillä oli erittäin hauskaa ja sääkin oli meille todella suotuisa – joka päivä oli reilusti yli 20 astetta lämpöä. Ostimme kukkaromme tyhjäksi vaatteista ja tuliaisista. Söimme mahamme täyteen ihanaa italialaista ruokaa. Matkan ainut ikävä puoli oli allekirjoittaneen kuume, joka pysäytti shoppailun kolmantena päivänä. Se hiukan harmittaa, mutta asioille ei aina voi mitään. Nyt ollaan turvallisesti kotona ja koitetaan parantua tästä kurkkukivusta.

Muutamassa päivässä ehti tulla tutuksi tuomiokirkko Duomo ja sen lähellä Galleria Vittorio Emanuelen ostoskatu, joka oli Milanon ”muodikkain” katu – Pradan ja Louis Vuittonin ynnä muiden liikkeet. Paljon silmänruokaa ja ihailtavaa. Osa liikkeistä oli todella kalliita, mutta toisista löytyi kesäksi uutta päällepantavaa sopuhintaan. Myös Buenos Airesin katu hotellimme läheistöllä tuli kuljettua hyvin tarkkaan läpi (yhtään liikettä ei varmaan jätetty välistä).

Rakennukset olivat kauniita kuten kuvitella saattaa. Niitä olisi voinut kuvailla enemmänkin… mutta piti myös katsella eteensä ettei jäänyt vilkkaan liikenteen jalkoihin!

Välillä piti pysähtyä syömään italialaista jäätelöä gelatoa (pistaasijäätelö oli ehdottomasti parasta), juomaan cappuccionoa, syömään italialaista leipää focacciaa ja nauttimaan jälkiruuaksi tiramisua (siitäkin on montaa eri versiota – mutta ihania kaikki)! Nam!

Markkinoilla ihasteltiin tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja ihania juustoja. Joukossa oli kasviksia, joiden olemassaolosta en ole edes tiennyt. Mansikat ja luumut olivat torilla nyrkin kokoisia, valehtelematta! Sieltä paikalliset hakivat päivän tuoreet raaka-aineet. Itsekin olisi tehnyt mieli alkaa kokkailemaan, niistä upeista raaka-aineista! (Kuva ei tosin markkinoiden parhaimmasta päästä.)

Shoppailumahdollisuuksia oli paljon. Oli Swarovskin, Guessin, Disneyn, Ferrarin, Victoria’s Secretin, Benettonin, Gapin, Zaran, Mangon…. ym. liikkeitä! Jokaiseen makuun! Tässä yksi pieni mutta ihana saippuakauppa, josta ostin itselleni ihanaa käsivoidetta. Harmillisesti hintataso Italiassa on melko kova.

Lapset olivat tuliaisista innossaan (ja toivottavasti myös äidin näkemisestäkin)! Matkailu on ihanaa ja se avartaa, mutta kotiin on myös kiva tulla! Koti on ihmisen paras paikka.

Nyt on akut ladattu – ei muuta kuin kohti uusia haasteita!

Arrivederci!!

Avainsanat:

KommentoiKommentit

 1. 14.34 20.04.2013

  Ihania maisemia! Oli varmasti mukava reissu 🙂 Minä olisin tullut hulluksi tuossa saippuakaupassa! Ihania saippuoita! 😀

 2. 5.56 21.04.2013

  Taisin itsekin tulla, kun en pystynyt päättämään mitä ostaisin. Saippuapalat olivat ihania mutta aika arvokkaita – 5 euroa pala! 🙁

 3. 19.10 21.04.2013

  Ihania kuvia ja kivaa fiilistä! Varmasti rentouttavaa päästä välillä tuulettumaan kotiympyröistä. Se tekisi itselle juuri nyt terää! 😉 hih! Ehkä joskus sitten koittaa sellainen hetki.

 4. 11.24 23.04.2013

  Kiitos Tiina! Niin oli! 🙂 Sulla on niin pieni vauva ettei yksin pääse edes vessaan! 😉 Mutta nopeaan ne lapset kasvaa eikä edes tajuta! Sitten on omaa aikaa! Kyllä se aika koittaa, usko pois! 😉 Terkkuja sinne! Nähdään perjantaina!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi