Loma

Ensimmäinen lomaviikko on takanapäin. Siinä kävi niin kuin  pelkäsin – olimme koko perhe kipeinä, vatsataudissa. Varmaan jotain norovirusta, kun kaikilla oli lisäksi kuumetta ja lihassärkyäkin. Tauti tuli voimakkaimmin nuorimpaan. Kamalaa on katsoa vierestä ja koittaa hoivata ja hoitaa parhaan mukaan pientä ja avuntonta lasta. Näytti että tauti on jo voitettu, kun otettiin taas takapakkia. Kyllä oli sitkeässä. Miehen kanssa vuoroteltiin päivystysöitä ja nukuttiin lasten kanssa patjoilla. Nyt toivon että tauti olisi selätetty eikä uutta tulisi ihan heti.

Jossain välissä olen ehtinyt virkatakin. Lapsille muutamia erilaisia hiuspantoja, ihan omasta ”päästä” Heh! Siskon lapsellekin on yksi työn alla. Ja se virkattu riippumatto lasten leikkeihinsen jouduin purkamaan. En ollut siihen tyytyväinen.

Nämä pannat on mielestäni kivoja asusteita ja sopivat pienille lapsille. Jos nyt malttavat pitää niitä päässä!

Syntymäpäivälahjaksi saatu 3D kirja on ollut lasten mieleen. Yhdeltä aukeamalta ponnahtaa mieletön linna!

Edellisistä matoista oli jäänyt jäljelle hieman matonkuteita ja pakko oli kokeilla Anna-Liisalta saamia vinkkejä käytännössä ja tehdä kolmas matto. Siitä tuli kyllä paras tähän mennessä. Kierroksien yhdistäminen sujui nyt parhaiten. Vinkiksi muille – aloita kierros muutamalla ketjusilmukalla, jatka pylväillä ja yhdistä viimeinen pylväs ensimmäiseen ketjusilmukkaan piilosilmukalla. Näin yhdistyskohdasta tulee huomaamattomampi.

Lastenhuoneeseen kaivettiin varaston kätköistä leikkiteltta. Se ei juuri mahtunut meidän edelliseen kotiin, mutta nyt pinnasängyn lähdettyä sille löytyi kiva paikka huoneen nurkasta. Mukava paikka leikeille.

Isäntä pääsi juuri ennen vatsatautien alkamista julkisivun kimppuun, mutta kas kummaa taas tuli jotain mikä keskeytti työn ja inspiraation. Tuntuu että se on meillä aina ongelmana. Juuri kun mies pääsee rakentamisen makuun tulee jokin ulkopuolinen muuttuja sekoittamaan pakkaa. Toivotaan että ilmat suosivat ja muutkin asiat olisivat meille eduksi että saataisiin taloa kuntoon.

Viikonlopun jatkoja kaikille! Ja pysykäähän terveinä!

Sanna

KommentoiKommentit

  1. 14.40 16.03.2013

    Ihanaa, kun olet ihan hurahtanut tuohon virkkaamiseen. Luulen että anastan sinulta idean ja koitan tehdä meidän pienimmälle neitoselle tuollaista pantaa. IHANIA! Ja taas olet saanut tehtyä yhden matonkin. Ikävää että teidän yksi lomaviikko on mennyt mönkään. Inhottavin tauti on kyllä tuo vatsatauti. 🙁 Onneksi se on jo ohitse.

  2. 19.03 17.03.2013

    Ole hyvä vaan! 🙂 Juu-u toivotaan että toinen viikko menisi jo paremmin. Ei tällaisille sairastumisille mitään voi. Mukavaa alkavaa viikkoa sinnepäin! 🙂

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi