Formula 1 VPN-Suomi

Leikkimökkiä rakentamassa

Oltiin likkojen kanssa koko päivä tontilla hääräämässä. Isän pikkuapulaiset! Olemme Esan kanssa jo pitkään puheneet että olisi pitänyt ensimmäisenä pykätä se leikkimökki tytöille! Silloin olisi ollut aikaa kun odottelimme piirustuksia ja paalutusta. Mutta jostain syystä se jäi. Loppukesä ja syksy tuli vietettyä paljon aikaa tontilla ja mietimme kuumeisesti miten saamme tytöt viihtymään siellä. Alkuksi he viihtyivätkin hyvin ”hiekkalaatikolla” ja  keksejä ja mehuja herkutellessa. Mutta sitten tuli ankea talvi ja meidän osalta kiinnostus hieman lopahti. Pyydettiin isää kotiin syömään, kun matkaakin raksalta kotiin on vain pari kilsaa. Käytiin tontilla ehkä kerran kaksi viikossa. Nyt asia tuli taas ajankohtaiseksi. Kevät on tullut ja kodinrakennusvietti heräsi! 🙂 Kevät on aika armotonta aikaa. Lumet ovat sulaneet ja kauhulla katselin sen alta esiin pilkoittavia rakennusjätteitä. Oli pakko tehdä jotain ja alkaa siivoamaan. Viime syksynä olin ylpeä kun  pihapiirimme oli mielestäni aika siisti, mutta ei enää.. Samalla kun siivoskelin ja likat hyppi kuralätäköissä ja nuorempi söi hiekkaa päätimme aloittaa leikkimökin rakentamisen. Aluksi oli ajatus tehdä väliaikainen leikkimökki/maja, mutta väliaikaisilla on tapana olla aina pysyviä, joten tiedostimme tämän, katsotaan nyt kuinka väliaikainen siitä tulee! 🙂 Ilman sen suurempia piirustuksia tai ajatuksia, ryhdyimme toimeen. Käytämme kaikkia ylijäämä materiaalia ja tontilta löytyvää puutavaraa. Tarkoitus olisi vielä paneloida komistus. Katemateriaalikin on vielä mietinnässä. Kuinka kauan aluskate mahtaa pysyä katossa, ja paljonko se vuotaa (on nimittäin aika reikänen). Katsotaan millainen siitä sitten tulee! On kiva kutsua kavereita ”kylään” ja leikkimään kanssamme. Muutaman tunnin jälkeen leikkimökki näytti tältä:

"Perustusten" tekoa! Isä ja apulaiset!

Aluskatteiden asennusta! 🙂

Avainsanat:

KommentoiKommentit

 1. 14.00 27.03.2012

  Olisi ollut kiva nähdä vielä kuva jossa onnelliset asukkaat ovat mökissä haaveilemassa tulevista seinistä ja kalusteista 🙂 Varmasti tulee hieno mökki!

 2. 7.02 28.03.2012

  Juu! Täytyy ottaa! Nyt siellä on paneloitu jo yksi seinä! Näyttää taas valmiimmalta. Täytyisi vaan tehdä talon julkisivu loppuun niin saataisiin lisää panelinpätkiä! 🙂 Kattilasarja tuli jo ostettua leikkimökkiin! 🙂

 3. 22.42 28.03.2012

  Voi teidän tytsyjä!! Saavat oman leikkimökin! Vitsit, kun Esa jaksaa! Oikein sydäntä lämmitti, kun näin noita leikkimökin rakennuskuvia. Kaiken työn ja touhun keskellä hän alkaa vielä tytöillekin rakentaa omaa mökkiä. <3

  Upealta näyttää taas talossa sisällä! Valkoinen tekee kyllä ihmeitä seinissä. Kaikki näyttää niin avaralta. Ja varmasti paikan päällä vieläkin valoisammalta!

  Terkkuja koko poppoolle! <3

 4. 21.18 29.03.2012

  Niinpä! On se hieno mies! 🙂 Mitä sitä ei tekisi tyttöjensä eteen?! Esa osti tänään leikkimökkiin pienen keittiönkin! Kutsutaan teidät joku kerta sitten kylään! 🙂 Terkkuja! Nähdään!!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi