Lastenvaatteita ja lahjuksia

Posti kuljetti meille POMPdeLUX vaatteita. Tilasin lapsille kevät/kesä juhlavaatteet pitämiltäni lastenvaatekutsuilta. Tulossa on syntymäpäiväjuhlia, kerhon kevätjuhlat, ylioppilasjuhlia sekä kesähäät. Vaatteille lyötyy varmaan käyttöä.

Vaatteet olivat yhtä ihania mitä kuvittelinkin. Sopivat meidän lapsille todella hyvin. Vanhemmalle tilasin juhlamekon kokoa 110/116, oli juuri sopiva, ihan vähän oli kasvuvaraa – mutta tuskin menee enää ensi kesänä… Mekko oli tytön toivelistalla, jonka hän oli etukäteen valinnut nettikuvastosta.


Nuoremmalle otin hameen kokoa 98 vaikka olen ostanut jo nyt kokoa 104. Koko oli hyvä valinta koska kiristin vähän vyötäisiltä kuminauhalla… eli kasvuvaraa siinäkin.

Tuntuvat tosi laadukkailta vaatteilta. Eivätkä olleet mitään hirveän hintaisia. Oletteko te olleet tyytyväisiä POMPdeLUX vaatteiden laatuun?

Otin myös hauskat polvisukat hameiden seuraksi!


Mies saapui matkaltaan, tuoden tuliaiseksi lapsille Barbiet ja minulle Guessin käsilaukun.

Tämä on meikäläisen ihka ensimmäinen Guessin laukku! Aika ihana, vai mitä?! Onneksi mieheni tuntee makuni!


Oma äitini oli myös niin ihana että antoi minulle syntymäpäivälahjaksi (joskin vähän etuajassa – oikea päivä on tulevana sunnuntaina) tyyliin sopivan lompakon!

Auts – täytän jo 33 vuotta! Aika kuluu kyllä siivillä! Oikeastaan siitä lähtien kun neljä vuotta sitten esikoiseni syntyi omana syntymäpäivänäni toukokuun 19. päivä, en ole enää omia synttäreitäni juhlinut, enkä ole aina edes muistanut niitä. Päivä on kulunut aina lapsen juhlia järjestäen. Yksi vuosi miehenikin unohti päiväni – ihmetteli kun sain tyttäremme lisäksi onnitteluja.

Olen aina pitänyt siitä että olen syntynyt keväällä! Se on mielestäni ihanaa aikaa kun luonto herää, tulee valoisampaa ja lämpimämpää (olen silti kesäihminen!)! Joskus toukokuussa on ollut jo niin lämmintä että on voinut kulkea kesämekossa. Onnea on ollut myös siinä että on saanut tarjota luokkakavereille koulussa karkkia ja on saanut osaksi onnittelulauluja (toisin kuin jotkut luokkakavereistani jotka olivat syntyneet kesällä, ei kukaan muistanut heitä). Olen ollut pienestä asti ehkä hieman narsistinen kun tällaisen asian muistan! Heh!

Aika hienoja lahjuksia olen saanut! Asuuko meissä kaikissa pieni materialisti?! Vai vain minussa?! No – en silti ole vuosiin oikein mitään itselleni ostanut…  Nyt tuntuu mukavalta saada itselleen jotain uutta. Kai sitä joskus on ihan tervettäkin tuijottaa omaan napaan? Tai sitten ei.

Jospa syntymäpäiväviikolla on oikeus vähän olla itsekäs!?

-Sanna-

Avainsanat:

KommentoiKommentit

 1. 18.17 15.05.2013

  Täällä myös yksi toukokuun 19. päivänä syntynyt! 🙂 Teillähän on käynyt hauskasti, että tytär on syntynyt samana päivänä! Vaikka itsellänikin on kaksi lasta ja ne on henki ja elämä niin silti välillä täytyy myös muistaa itseään. Onnea jo etukäteen!

 2. 15.25 16.05.2013

  Kiitos Jenni kivasta kommentista ja onnitteluista! Samoin sinne päin! 😉 Meillä oli itseasiassa kätilökin syntynyt samana päivänä! )

 3. 6.24 17.05.2013

  On kyllä tosi hienoja vaatteita. Harmi kun en päässyt niitä paikan päälle ihastelemaan. Kyllä nyt kelpaa mennä kevään ja kesän juhliin. 🙂

 4. 10.49 17.05.2013

  Hei Sannanen! Niin on! Voin kyllä suositella muillekin! 🙂 Voit tulla sitten syksyn kutsuille – varasin jo ne! 😉 Ilmottelen lähempänä…

 5. 18.37 17.05.2013

  Nuo vaatteet oli kyllä ihania! Ja aivan ihana tuo tuliaislaukku 🙂 ihan sun näkönen! Tänään täällä Porissa sai kaivaa hellemekot ym esiin kun helleraja meni rikki! Ehkä saatte myös syntymäpäivällenne ihanan auringonpaisteen 🙂 Kyllä itseään saa ihminen lelliä! Jaksaa sitten paremmin lelliä myös muita 😀

 6. 19.15 19.05.2013

  Kiitos Taru kommentista! Kyllä näin kävi – aika mahtava sää oli tänään! Kiitos tarjoiluista ja mukana olosta! Kiitos kaikesta! 😉

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi