Lainaa.com

Lastenhuoneen puu sekä leikkimökki

Tilasin netistä seinätarran, jonka kiinnitin Elsan huoneen seinälle. Laitoin siihen yhden ruuvin, johon lapset saivat ripustaa linnunpöntön. Meillä on toinenkin pönttö, jota voidaan vaikka vaihdella. Voihan oksaan laittaa jotain muutakin vaikka lintuja killumaan.

Hiukan harmitti kun puu olikin noin vihreä, olisin toivonut että se olisi ollut hempeämpi. Mutta taitaa se mennä noinkin! On ainakin jotain kirkasta väriä lastenhuoneessa! Tytöt ainakin tykkäsivät puusta. Ajatuksen siitä sain Pinterestiä selaillessani.

Laitoin Elsan huoneeseen myös aikaisemmin askarteltuja pompomeja! Ne eivät vain tahtoneet pysyä maalatussa katossa teipillä! Ei malteta laittaa ruuveja tai koukkujakaan kattoon.

Joskus aikaisemmin löysin molemmille tytöille tällaiset pienet pupu yövalot! Aika söpöt vai mitä?! En raaskinut ostaa niitä isompia valaisimia kun maksavat jonkin verran mutta nämä pienet olivat edulliset. Jostain pitäisi löytää vanhat yöpöydät tytöille! Minkälaisia yöpöytiä teillä on lastenhuoneessa? Kun etsiskelin niitä törmäsin vain aikuisten yöpöytiin jotka ovat kovin massiivisia lapsille…

Lopuksi kuvaa vähän meidän leikkimökistä. Se on vielä kesken, mm. listoja ja katto puuttuu (kattona pelkkä aluskate). Lattiaan isäntä paukutti laminaatin ja minä maalasin mökin. Mökin katolla on piippu, jonka sisään on kätketty säätutka (kertoo mm. kuinka monta milliä on satunut vettä). Ruma härveli pääsi näin pois silmistä. Kätevää!

Leikkimökin sisälle kannoimme kaikkia vanhoja tavaroita niin lapsilta kuin omasta käytöstänikin. Ei sitten harmita jos menevät rikki. Hyllyt kasattiin hukkapuusta muutamassa minuutissa. Seinälle pari koukkua lävikölle ja muille tarvikkeille. Meidän pikkuneidit ovat niin kovia leikkimään (lue suttaamaan) ettei kovin paljon parempaa mökkiä kannata vielä edes tehdä (kuvausta varten siivosivat kyllä tosi reippasti). Mieheni sanoi että tekee tytöille paremman mökin joskus tulevaisuudessa kun ovat isompia ja meidän talokin on valmis.

Tällaisia lapsipainotteisia juttuja tällä kertaa…

Kuullaan!

-Sanna-

KommentoiKommentit

 1. 14.02 09.07.2013

  Sievän näköistä! Tykkään! 🙂

 2. 19.56 09.07.2013

  Kiitos kaunis! 🙂

 3. 20.51 09.07.2013

  Puu on hieno ja ihania nuo pöntöt! 🙂 Huomaan että toisen pöntön katto mätsää tuohon puun vihreään väriin! 😀 Tykkään myös hirmuisesti tuosta pupuvalosta. Valmistavat kyllä kaikkea ihanaa lapsille 🙂
  Meillä on ihan pieni valkoinen yöpöytä joka sopii lapselle. Tai ainakin aina olen ajatellut sen olevan lasten kun se on niin pieni 🙂 Sain sen talokaupan kylkiäisenä! Se on todennäköisesti aika vanha ja on hiukan rikkikin. Entisöin sen sitten tytön huoneeseen kun sen aika koittaa 🙂

 4. 13.10 10.07.2013

  Täytyy varmaan kierrellä kirppareilla jos löytyisi joku entisöitävä pikku pöytä! 🙂

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi