Lasten kanssa

Me otettiin lasten kanssa varaslähtö pääsiäiseen ja aloitettiin ajoissa pääsiäiskorttien askartelu. Leikkasin valmiiksi kartongista oikean kokoisia paloja, joita lasten oli helppo vain liimata päällekäin. Niin yksinkertaista että reilun kahden vanha kuopuksenikin osasi tehdä. Yksinkertaista mutta toimivaa. Nopeasti oli toistakymmentä korttia valmiina. Lapsityötoimaa parhaimmillaan!

Nyt kortit odottavat kuorissaan osoitteita ja postittamista ystäville ja tuttaville.

Virkkaamisen himo on jäänyt päälle, jotta kaikki paikat ei olisi täynnä mattoja, päätin virkata jotain pienempää. Lasten Maileg puput saivat uuden maton ja eväskorin.

Nyt työn alla on pupuille virkattu riippumatto, jonka ohjeen nappasin Kaunis pieni elämä -blogista täältä (*klik klik*). Blogi on ihana ja suurin inspiraationi lähde. Kannattaa tutustua, jos ei ole jo ennalta tuttu!

Mukavaa viikonlopun viettoa kaikille!

Me lähdetään iltapäivällä koko perheen voimin uimaan!

Sanna

KommentoiKommentit

 1. 17.08 02.03.2013

  Lutusia kortteja 🙂

 2. 10.57 04.03.2013

  Kiitos! Kortti tulee postissa sitten! Ei taida olla sitten enää yllätys teille…! HEH! 🙂

 3. 12.27 04.03.2013

  ihania kortteja! ja niin suloisia virkkauksia. Kaunis pieni elämä-blogi on myös mun lemppareitani! 🙂

 4. 9.20 05.03.2013

  Kiitti Tiina! 🙂 Muistan vielä kun ekaa kertaa eksyin blogiin… olin ihan myyty! Ihanaa kun oikeasti jossain on tuollaisia ihmisiä ja koteja! Siitä saa paljon ideoita ja hyvää mieltä! 🙂 Aurinkoista viikkoa teille ja nähdään pian!

 5. 6.50 07.03.2013

  Hienon korin ja maton olet tehnyt pupuille! Et tainut ihan matonkuteesta tehdä 😉 Nuo Mailegin jutut on kyllä ihania. Ei parane näyttää ollenkaan meidän neidille.. on parempi pysyä vielä piilossa niiltä 🙂

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi