Lainaa.com

Kodinhoitohuoneen kaapistojen ovi ym.

Tässä nyt olisi yksi ovi malliksi!

Kodinhoitohuoneen kaapin vedin!

Lähikuvaa urista ja ns. peilistä.

Ohessa lupaamani kodinhoitohuoneen kaapistojen ovi. Meille tulee siis Ikealta myös kaapistot ”kodariin” (sana jota inhoan! :)) Kysessä luonnonvalkoinen Ädel ovi ja Faktum rungot. Vedin Englannista. Ko. huonetta ei tulla pitkään aikaan tekemään ja kaapistot odottavat kasaamista pahvilaatikoissa. Mutta kai silti suunnitella saa?! 🙂 Seinät maalataan samalla beeshin sävyisellä maalilla kuten keittiökin. Tapettia ei tule. Työtasoksi tulee massitammi ja upotettava pyöreä rosteri allaskin on hankittu Ikealta. Hanaksi tulee luultavimmin Oraksen Safira bideellä, johon vaihdamme pääksi kuraharjan, koska meillä on tilassa kurakaivo.

Tällainen?! Kuva: Taloon.com

Avainsanat: ,

KommentoiKommentit

 1. 21.29 28.02.2012

  Moi!
  Ei voi kyllä muuta kuin ihailla tuota pedanttia suunnitteluasi, huh! Ja vain jaksatte painaa…
  Silti tulosta näkyy kuvissa hienosti. On jo niin ”valmiin” näköistä.
  Hienoa! Talonne kukoistaa kauniisti Mynsterissä kevätauringon kanssa kilpaa loistaen 🙂
  Näkyillään; Suvi

 2. 22.25 28.02.2012

  Moi ja kiitos! Kävin juuri tänään raksalla siivoamassa ja kotiin tullessani sanoin että onpa siellä yläkerrassa valmiin näköistä! Ja niinhän siellä onkin! Kipsiä katossa, lattioissa ja seinissä!! Alakerta onkin sitten eri juttu. Se on niiiiin kesken! Keittiö on hyvällä mallilla mutta siihen se sitten jääkin. Toisissa huoneissa ei ole edes väliseiniä. Voi että kun alakertaa aletaan laittaa niin tavaraa joutuu todella siirtelemään, sellainen varasto se on. Suvi: sisustussuunnittelu pitää mut järjissä! 🙂 Ei me kyllä aina jakseta painaa. Tai en Esan puolesta voi sanoa. Se on sellainen sissi. Mutta raksalesken tarina onkin sitten toinen. Siitä lisää myöhemmin…. Aurinkon paistetta teidänkin perheelle! 🙂 Nähdään!

 3. 16.00 01.03.2012

  On teillä kyllä vielä tuota urakkaa ,mutta päiväthän pitenevät koko ajan ,onneksi.
  Hyvältä näyttävät nuo kylppärinkin laatat .

 4. 21.48 01.03.2012

  Hei taas! Juu urakkaa on, mutta onneksi ei ole kovin suuria aikataulupaineita! Luulisi tällä tahdilla olevan kesäksi valmista. Kevät onneksi tekee tuloaan. On ainakin aurinko enemmän näkyvissä ja se antaa voimaa. Kunpa jatksettaisiin taistella flunssaa vastaan! Terveitä ja aurinkoisia päiviä kaikille tasapuolisesti! 🙂

 5. 15.14 11.03.2012

  Hei,

  Mukavasti näyttää edenneen teidän rakennusprojektinne. !

  Meille saapui juuri keittiökalustetoimitus, mutta asennus saa vielä odottaa lattian valmistumista. Keittiötoimittajan valikoimasta ei löytynyt minua miellyttäviä vetimiä, joten jätin ne kaupasta pois. Nyt on sitten edessä vetimien etsintä…… Mainitsit, että teidän kodarin vetimet ovat englannista. Jos löysit ne nettikaupan kautta, niin olisin linkistä kovasti kiitollinen…..:)
  Terv. Hanna

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi