Lainaa.com

Kodinhoitohuone

Ajattelin laittaa tänne vähän kuvia kodinhoitohuoneesta, kun viimeksi kuvia kyseisestä huoneesta laitoin oli lattiassa vasta laatat. Paljon on tapahtunut sen jälkeen. Kaapistot on kasattu, työtaso ja allas ja hanakin asennettu. Kaapistot ja taso on Ikeasta ja hanana Oraksen Vega. Kaapistoiden ovivalintaan olen tosi tyytyväinen – kiitos vain miehelleni kun piti päänsä! 🙂 Superkiitollinen olen ollut pyykkitornista, kun vihdoin olen saanut pestä kertynyttä likapyykkikasaa. Kuivausrumpukin on aivan mahtava keksintö! Näissä AEG:n koneissa on täyttömäärä 9kg. Kätevä on ollut pestä liinavaateita ja petivaatteita. Pesutornin päälle on tulossa vielä kaappi pesuaineille.

Kuraeteisen kuraralli vaikuttaisi viikon käytön jälkeen hyvältä ratkaisulta, samoin kuraharja. Lasten vaatteille laitettiin naulakot ja kenkätelineet. Avonaulakot ja hyllyt ei ole niin kauniita katsella – mutta onpa ainakin kätevät ja arkea helpottavat. Ei sitä jaksaisi aina lastenvaatteita kaappiin ripustella. Varsinkin kun näiden kahden pikkuneidin kanssa mennään sisään ja ulos yhtenään. Sekin tietysti helpottaisi että olisi pihakiveys saatikka sorapolku – mutta nyt on hiekkaa ja se kulkeutuu koko ajan sisälle. Ei mahda mitään! Jalkalistat tosin tehtiin lattialaatoista että lattian puhtaanapito olisi helpompaa kun voi roiskia veden kanssa huoletta.

Kodinhoitohuoneesta on käynti suihkuhuoneeseen ja tekniseen tilaan. Edessäpäin näkyy aula ja keittiö. Kaapeissa on tällä hetkellä tavallisia hyllylevyjä mutta tarkoituksena on tilata alakaappeihin likapyykkejä varten ritiläkorit ja korkeisiin kaappeihin osittain tankoa henkarivaatetta varten. Kuvia kenkätelineestä en laittanut, kun se ei ole niin kaunis katsella. Älkää myöskään antako oven takana olevan sähkökaapin häiritä! 🙂

Vielä kun saisi verhot paikalleen ja kenties jokin mattokin olisi kiva…

KommentoiKommentit

 1. 19.38 03.10.2012

  Voi teillä on ihanan näköistä! Niin siistiä ja valmista 🙂 Ihania valintoja ootte tehneet koko kodin kanssa 🙂

 2. 19.49 03.10.2012

  Kiitos Jane! Siistiä kuvauspäivänä! 😉 Kyllä niitä puuttuvia listoja on – niitä vaan ei näytetä! 🙂

 3. 21.35 05.10.2012

  Teillä on niin kaunis koti, mutta ihmekös tuo, kun sinulla on niin hyvä maku 😉 Teillä näyttäisi olevan khh:ssa melko isoa laattaa. Onko kura-altaan kohdalle laitettu lattiaan lainkaan kaatoa? Itse nimittäin haluaisin myös isoa laattaa khh, mutta mieheni sanoo, että se ei ole mahdollista, jos tulee kura-allas, kun sitten siihen olisi vaikea tehdä kaatoja.

 4. 11.04 06.10.2012

  Hei Lantliga Drömmar! Kiitos kommentista. On meillä kodinhoitohuoneessa kaatoja mutta ei paljoa. Kaato on seinästä päin kokonaan ja toisesta suunnasta suihkuhuoneen ovelta asti. Kun pesen lasten kuravaatteita siinä, vedän vedet heti lastalla kaivoon päin tai pyyhin rätillä. Mielestäni kaatoja ei enempää tarvi ollakkaan. Eihän siinä suihkussa käydä! 🙂 Iso laatta on mielestäni myös hyvä siinä mielessä että saumoja on näin vähemmän putsattavana (siihenhän ne isoimmat liat aina pinttyvät) ja meillä toteutettiin laatoitus vielä tosi pienellä saumalla n. 2mm saumalla.

 5. 14.03 21.01.2015

  Ihana tämä Khh:n laatta. Mikä laatta tämä on? ootteko olleet tähän tyytyväisiä? Mistä tuo avainnaulakko on?

 6. 21.58 15.02.2015

  Hei Tintti! Kiitos kommentista. Vastaaminen on vähän kestänyt kun löysin nyt kommentit täältä roskapostin seasta. Laatta on ostettu Porin Värisilmästä ja on Italiasta. Nimeä en valitettavasti muista. Koko on 60 x 60cm. Odotimme laattaa pitkään kun sen toimituksessa oli vaikeuksia. Laatta oli vaikea laatoittaa kun on niin iso. Laatan reunat on jyrkät ja minusta kuluttavat enemmän sukkia. 🙂 Saumasta pidän kun se on niin pieni, 1-2mm. Laatta oli aika kallis jotain 60€ neliöltä, siihen nähden ei niin laadukasta mitä voisi odottaa. Ollaan oltu vähän pettyneitä kun se on jostain haljennut ja pieni palakin on irronnut. Mutta kai niitä elämisen jälkiä tulee joka lattiaan. Väristä pidän, se on ihanan vaalean harmaa! Avainnaulakon ostopaikkaa en valitettavasti muista.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi