Kirjasto

Tämä on meidän ”kirjasto” vaikka siellä ei olekaan yhtään kirjaa! 🙂 Tämä nimitys on vain jäänyt Kannustalon pohjakuvista meidän sanastoomme. Paremmin huonetta kuvaisi nimitys työhuone tai vierashuone. Meillä on huoneeseen vierassänkykin mutta sen paikka on nyt väliaikaisesti yläkerran aulassa tv:n katselusohvana. Sellainen levitettävä metallisänky.

Tässä huoneessa ollaan tietokoneella, kirjoittamassa blogia. Kuten vaikka juuri nyt. Ostin tämän pienen kirjoituspöydän jo vuosi sitten ja sitä säilytettiin vanhempieni yläkerrassa. Nyt on pääsi meille. Tuntuu vain että se on liian pieni tähän huoneeseen, mutta saa nyt kelvata aluksi. Jää ainakin sitten tilaa sille sohvalle.

Televisiokin löysi paikkansa kirjastosta. Ainakin väliaikaisesti. Ei sitä kyllä kukaan katso, kun ei siinä ole antennijohtoakaan. Tv:n alla on huutonetistä ostamani ruskea sohvapöytä, joka on lähes ainut huonekalu talossamme joka ei ole valkoinen. Itseasiassa ostaessani sitä kaavailin entisöiväni sen ja samalla maalaisin sen valkoiseksi.

Seinällä on mieheni tekemät tauluhyllyt, jossa on sukulaisten hää- ja lapsikuvia. Hyllyt on tehty Kannustalon listasta. Huomasimme vain ettei kaksi hyllyä riittänytkään kun on niin isot perheet meillä, että tarvitaan vielä kolmaskin hylly.

Ikkunaan sain ompelijalta valelaskosverhon. Kangas on Laura Ashleyn. Samaa kuosia on vanhempien makuuhuoneen tapetissa, vain eri värisenä. Ompelija tekee myös tyynyn päällisiä samasta kankaasta.

Seinällä on rakkaan ystäväni ottamia kuvia lapsistamme.

KommentoiKommentit

 1. 18.48 25.11.2012

  Meilläkin on ”kirjasto” arkkitehdin nimeämänä 🙂 Loppujen lopuksi siitä tulikin ihan oikea kirjasto, kun kirjahyllyille ei ollut paikkaa olohuoneessa.
  Pöytä on ihan yhtä pieni, mutta ei niin kaunis kuin tuo sinun ihanuus 🙂
  Kauniit verhot!!
  Mukavaa viikkoa sinne 🙂

 2. 21.12 25.11.2012

  Heippa!
  Kauniilta näyttää työhuoneenne! Ihanaa, kun saa paljon kuvia hyllylle. Mulla on ollut myös haaveissa laittaa kaikki kummilapsien sekä sisarusten lasten kuvat esille. En tiedä miksi homma aina jää. Ehkä en ole raaskinut repäistä ja hankkia niin montaa kehystä kerralla. Canvastaulut sopivatkin hienosti huoneen seinille. <3

 3. 18.50 26.11.2012

  Kiitti Tiina! 🙂 Kai se ”saamattomuus” on niitä sun työn varjopuolia! 😉 Kai ymmärrät mitä tarkoitan! Hih! 🙂

 4. 18.51 26.11.2012

  Eeva hei! Mukavaa viikkoa sinullekin! 🙂 Kiitos taas kommentista! Ehkä mäkin innostun joskus ”vanhempana” enemmän lukemisesta! 🙂

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi