Formula 1 VPN-Suomi

Kaikkea mahdollista

Rakentaminen alkaa olemaan loppusuoralla… tai ainakin sinne päin! Raksalla on painittu hommia sähkötöiden, listoituksen ja väliovien asennuksen kanssa, muun muassa. Sähkäri on laittanut kortensa kekoon ja asentelee kytkimiä ja rasioita yötä myöden. Ne alkaa olemaankin aika loppusuoralla, palovaroittimet puuttuvat vielä. Ihanaa saada valoa huonesiin! Kunpa olisi vielä niitä valaisimia! Suurin osa kun tulee nykyisestä kodista, niin ei voi niitäkään vielä irroittaa! Kaikki aikanaan.

Yläkerran kaikki väliovet on nyt asennettu. Taitaa olla kaikki listoituksetkin ylhäällä valmiina. Pari kynnyslistaa taitaa uupua. Yläkerta onkin tosi hyvällä mallilla.

Vanhempien makuuhuone - kylppäri ja vaatehuone.

Sallan huoneen ovi ja likkojen wc:n ovi asennettu.

Elsan huoneen vaatehuoneen ovi.

Alakerta on sitten toinen asia. Aika kaaos. Alakerta on olohuoneen ja kirjaston puolesta hyvä. Listoitukset ja kaikki. Porrasalustakin sai kokolattiamaton lattiaan ja valaisimet seinään. Sauna on saanut oven ja kiukaan. Pakko oli ostaa uusi kiulu, kauha, saunamittari ja laudeliinatkin! Ei niitä vanhoja kehtaa uusiin tiloihin laittaa! 🙂

Mutta tämän hetkinen murheenkryyni on alakerran puuttuva lattialaatta! Kaksi kuukautta ollaan odotettu laattaa! Pitäisi tulla perjantaina! Parasta olisi! Monta huonetta on vielä lattioita vailla.

Porraskaiteet saapuivat maalarilta! Ne oli mahtavat! Täydelliset ja kaikinpuolin onnistuneet! Väriä en paljasta vieläkään – näette pian kuvia! 🙂 Ainoastaan portaiden lähtöpilari meni uudelleen hiekkapuhallukseen ja maalaukseen. Se oli epäonnistunut.

Raksalla on ollut rakennussiivouksen ammattilainen siivoamassa lähinnä yläkertaa. Pessyt ikkunoita ja muuta! Tässä kohtaa oli pakko turvautua maksulliseen apuun. Kaikkea kun ei itse pysty ja ehdi tekemään! Jossain kohtaan pitää tajuta omat rajansa, vaikkakin olisin halunnut tehdä siivouksen itse.

Mitäs vielä?! Minä koitan kotona pakkailla sen minkä pystyn. Osa menee kirppikselle kiertoon. Muuttolaatikoita ollaan haalittu kaikkialta ja ostettu paljon varastolaatikoita. Niihin on ollut kätevä pakata. Onpa sitä paljon kertynyt tavaraa vuosien verralla.

Kuullaan taas…

KommentoiKommentit

 1. 7.45 22.08.2012

  Kylläpä näyttää hyvältä! On varmasti mahtava tunne kun saa jo pakkailla ja pian pääsee asumaan ihanaan uuteen kotiin!

 2. 12.42 22.08.2012

  Heips, teillä näyttää jo todellakauniilta. Jännityksellä odotan porraskaiteiden kuvia. Saako kysyä muuten, että mikä maalisävy yläkerran seinissä on? Onko kenties Tikkurilan Ajopuu-sävy?

 3. 19.33 22.08.2012

  Kiitos Karo! Kyllä on mahtavaa! Koitetaan laittaa silti jäitä hattuun! 😉 Lähellä ollaan!

 4. 19.36 22.08.2012

  Hei Satu! Kuvia tulossa pian! Yläkerrassa on kolmea eri maalisävyä, mutta oikein arvasit… meidän makkarissa on Ajopuuta! 😉

 5. 12.15 29.08.2012

  Heippa!
  Niin kauniilta näyttää kaikki! Aivan ihanalta! <3 Teillä on varmasti vipinää piisannut muuttotavaroiden kanssa. Voimia ja tsemppiä sinne!

 6. 12.46 29.08.2012

  Löysin tänne jotakin kautta ja hetken ehdin piipahtaa…Hienolta näyttää ja erityisesti täytyy mainita, että miehesi on tehnyt todella taidokkaasti upean portaikon. Kunnon kartanomeininkiä! Tuttua tapettia myös yhdessä huoneessa vilahti:) Tervetuloa vastavierailulle, jos muuttotouhuiltasi ennätät. Tsemppiä loppurutistukseen!

 7. 19.56 31.08.2012

  Hei Tiina! Olenkin teitä miettinyt! Olisi yksi puku palautettavana! 🙂 Ei onneksi hukkunut muutossa, tiedän tarkaalleen missä se on! 😉

 8. 19.58 31.08.2012

  Kiitos VillaVaahtokarkki! Kävinkin pikaisesti kurkkaamassa kun vihdoin sain koneen! Ihana koti teillä! Ihan nimensä mukainen! 🙂 Laura Ashley taitaa olla teidänkin sydäntä lähellä!? 😉 Kiva saada sut uudeksi lukijaksi – Tervetuloa!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi