Formula 1 VPN-Suomi

Joulun odotusta

Meillä on alkanut kiihkeä joulun odotus. Vanhempi tyttäremme kysyi eräänä päivänä : ”koska mulla on joulu?!?” Voi sitä naurua mitä se lausahdus tuotti! 🙂 Meillä on lapsilla yhteisenä kalenterina tällainen prinsessalinna, jonka he saivat lahjaksi tädiltään. Aika ihana! Ehkä se vähän helpottaa joulun odotusta! Odottavan aika kun on niiiiin pitkä.

Odottaessa olemme leiponeet joulutorttuja, koristelleet pipareita ja laittaneet kotia hieman joulukuosiin. Varmaan samoja perinteitä muillakin perheillä….!

Rauhaisaa joulun alusaikaa kaikille!

-Sanna-

Avainsanat:

KommentoiKommentit

 1. 17.24 03.12.2012

  Aika Magee linna tytöillä 😀
  Edellisen postauksen kynttelikkö on tyylikäs. Olen havitellut jotain saman tyylistä, paikka pitäisi vielä keksiä…(Ainahan tarpeelliselle tavaralle paikka löytyy 😉 )

 2. 19.35 04.12.2012

  Kiitti Eeva! Välillä tuntuu ettei mulla ole muita lukijoita kun sä! Kommenteista päätellen! 😉 kiva että jaksat aina kommentoida! 🙂 juu ajattelin et kynttelikkö olis kiva jouluks saada kattoon!

 3. 14.51 06.12.2012

  Aika vähäistä on kommentointi omassa blogissakin, joskus se ärsyttää, varsinkin kun näkee laskurista, että on käyty juttu lukemassa. Toisaalta taas ei ärsytä, en jaksa itsekään aina jättää kommenttia käynnistäni ja toisaalta omaksi iloksenihan minä juttuja kirjoittelen. Jos edes yhdelle ihmiselle tulee jutusta hyvä mieli se on sen arvoista. Toisaalta saan ihan kasvotusten palautetta tutuilta ja entisiltä työkavereilta, että ”älä vaan lopeta kirjoittamista”, joten täällä vielä roikutaan mukana 😀
  Mukavaa itsenäisyyspäivää sinne!

 4. 15.37 06.12.2012

  Niin ja piti vielä lisätä, että tänne on mukava tulla lukemaan ja katselemaan kauniita kuvia teidän kauniista kodista ja samalla saamaan ideoita itsellekin 😀

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi