Joulun ja Uuden Vuoden välipäivät

Toivottavasti teidän Joulu on sujunut rauhallisissa merkeissä!

Meidän ainakin on.

Sukulaisia tavatessa, perheen kesken vain löhöten ja herkutellen!

(Muutama kilo on saattanut tulla vyötärölle, mutta ei murehdita sitä nyt!)

Lapset olivat olleet kilttejä ja saivat paljon lahjoja,mm. ihania vaatteita. Välipäivät on sujunut elokuvia katsellen ja uusilla leluilla leikkien.


Mm. Barbie ja Sofia Ensimmäisen elokuvia on tullut katseltua.

Uusista leluista mainittakoon perinteiset suosikit eli vauvanukkeleikit, vanhempi tytär sai ensimmäiset Lego Friendsit, Sylvian Families eläimet sekä kotileikit uusilla puisilla leluilla ja monitoimilaitteella.


Pakko oli vähän tyhjennellä tyttöjen huoneita ja siivota lastenhuoneiden välissä olevaa vaatehuonetta (lue: varastoa)! Kaksi muovipussillista lähti tavaraa ihan vain roskikseen! Huisin paljon tulee säilytettyä kaikkea roinaa ja rikkinäisiä leluja! Tuli vähän tilaa uusille!


Äiteekin sai lahjaksi uuden yleiskoneen, Bosch merkkisen. Nyt keittiössä valmistui vaivatta marenkikakku (päälle Valion Rommi-Rusina rahkaa/kermavaahtoa) ja mascarponepuolukkapiirakka sekä maalaisleipää! Ai että kun oli ihanasti kädet vapauttava laite! Onko jollain kokemuksia kyseisestä laitteesta? Ensivaikutelma näyttäisi allekirjoittaneesta ainakin lupaavalta!

Nam nam…


p.s Tämä oli muuten 250. postaus! ♥

Hauskaa Uutta Vuotta kaikille!

Ensi vuoteen!

-Sanna-

KommentoiKommentit

 1. 20.06 30.12.2013

  Ihania kuvia! Välipäivät ovat ihan parhaita!Meillä ollaan myös kyläilty ja katsottu elokuvia iltamyöhään. Lapsien unirytmi on siirtynyt vähintään tunnilla myöhemmäksi.
  Mä aion myös tehdä tuon siivousoperaation lähipäivinä. Lasten leluja tuli taas niin mahdoton määrä, että osa lojuu vielä pöydillä ja lattioilla. Kaikelle täytyy löytää uusia säilytyspaikkoja. Millainen tavaramäärä mahtaa olla meikäläisillä 10 vuoden kuluttua! Apuva! 😀

  Hyvää uutta vuotta myös teille! <3

 2. 7.40 31.12.2013

  Upeita joululahjoja <3 Ihanaa uutta vuotta teille! <3

 3. 13.45 01.01.2014

  ”Eksyin” sattumalta teille. En ole harmissani tästä tilanteesta. Olen aivan ihastuksissani. Keittiössä näyttää niin kodikkaalta. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!
  Orvokki

 4. 18.47 01.01.2014

  Hyvää uutta vuotta Tiina! 🙂 Onneksi kierrättäminen on muodissa niin voi osan tavaroista myydä eteenpäin niitä tarvitseville! 😉 Pitäisi myös pyrkiä vähentämään kulutusta… Olen myös huomannut että ei tarvitse kun laittaa hetkeksi pois jonkun lelun kun se kiinnostaa lapsia kuin aivan uusi! 😀

 5. 18.47 01.01.2014

  Kiitos Jenni ja sitä samaa teille! <3

 6. 18.49 01.01.2014

  Hei Orvokki! Kiitos kommentista ja kiva kun eksyit! 🙂 Kiva saada aina uusia seuraajia! 🙂 Keittiö onkin yksi lempi huoneistamme! Siellä on hyvä olla! 😀

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi