Jasmiinin tuoksu

Hei taas!

Täällä sitä ollaan, lomalla vielä! Tai siis minä olen lasten kanssa kotona. Mies ahkeroi vielä töissä. Hänellä onkin lyhyempi kesäloma kun noita kesälomapäiviäkään ei ehtinyt kauheasti kertyä kun hän palasi viime vuoden elokuussa vuorotteluvapaalta. Mutta me koitetaan pärjätä tyttöporukalla. Ollaan tavattu ystäviä ja käytiin me kotieläinpuistossakin maaseudun rauhassa. Tarkoitus olisi tehdä vielä kuun lopulla asuntovaunureissu Ähtäriin koko perheen voimin. Sitä odotellessa! Ja huomenna päästään juhlistamaan ystäväpariskunnamme häitä!

Nappasin muutaman kuvan meidän alakerran wc:stä. Olen sitä täällä joskus aiemminkin esitellyt. Eipä sinne mitään suuria muutoksia ole tehty. Lähinnä olen innoissani hyväntuoksuisista uusista Laura Ashley toilettetuotteista; käsipaippuasta, käsirasvasta ja huonetuoksusta. Mikä ihana puhtaan pellavan ja jasmiinin tuoksu!

Jasmiinista tuli mieleen että kävin rakkaan ystäväni luona maalla ja heillä kasvoi talon seinustalla jonkin jasmikepensas, joka oli juuri kukka loistossaan! Aivan hurmaavat kukat ja ihana tuoksu! Onko teillä kokemuksia jasmikkeesta puutarhassanne? Millainen kasvatettava se on? Vaatiiko se erityistä hoitoa? Olisi ihana saada sellainen omaankin pihaan! Ystäväni lupasi minulle ensi keväänä osan heidän ihanasta lumipalloheisistäkin! Sekin on hurmaava kasvi. Ihana olisi vielä jalohortensia, syyshortensia, köynnöshortensia, syreeni, ruusut ja pionit tietysti.

Myös saarni – ai että miten kaunis yksilö oli myös ystäviemme puutarhassa! Aivan täydellisen mallinen, lehdet ja kaikki! Tahtoo myös sellaisen meille! Olisi pitänyt olla kamera mukana niin olisin saanut siitä kuvan.

Nykyään kuljenkin pää pensaassa ja tutkin tarkkaan kaikkea kasvillisuutta sillä silmällä mitä sitä haluaisi omaan pihaansa laittaa. Tuomien kasvattamisesta olen tehnyt päätöksen etten siihen ryhdy. Totesin näin nähdessäni tuomen kehrääjäkoin toukkia yhdessä puussa kuhisemassa. Niitä en kyllä halua meille.

Lopuksi vielä kuvia talon maalaamisesta. Homma jatkuu ja jatkuu… Yritetään saada talo maalatuksi tämän kesän aikana, siihen olisi vielä vähän matkaa! Mutta hyvällä mallilla ollaan!

Mukavaa heinäkuun jatkoa!

-Sanna-

KommentoiKommentit

 1. 6.18 13.07.2013

  Aivan ihastuttavalta näyttää tuo teidän talo. Ja se teidän lasiterassi, huh!! Kyllä teidän siinä sitten kelpaa asustella loppuelämänne!

 2. 17.36 13.07.2013

  Jasmiinista ei ole kokemusta, mutta huonetuoksuista tällä hetkellä suosikki wc-tiloissa on Pentikin Lilja. Innolla kokeilen myös muitakin, joten kiitos vinkistä 🙂

 3. 18.38 15.07.2013

  Hei Sannanen! Kiitän ja kumarran! 😀 Niin kelpaa! 🙂 Mukavaa kesää teille!!

 4. 18.42 15.07.2013

  Hei Eeva! Kiva kun kommentoit! Pitää ottaa selvää jasmikkeesta – pikkaisen jo lueskelin netistä. Pentikin tuotteet on ihania! Pitäisi päästä sinne useammin! 😀 Mukavaa kesää sulle ja perheellesi!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi