Formula 1 VPN-Suomi

Inspiraatio kuvia ja keittiön liesituuletin pohdintaa

Kuvat lehdistä: Kauniit Kodit, Maalaisunelma, Talo&Koti ja Meidän talo.

Tässä muutamia lehdistä bongattuna kuvia. Olen kerännyt lehtiä ja lehtileikkeitä jo pitkään. Niistä saa ihania ideoita ja inspiraatioita. Yhdessä kuvassa on perinteinen maalaistyylinen huuva. Sellainen olisi yksi vaihtoehto meille. Toisaalta haluaisimme modernimman version jossa olisi lasia ja rosteria. Vierastan terästä meidän keittiöön, mutta jos sitä on himpun verran voisi kenties toimia. Onko teillä kokemuksia tai mielipidettä? Onhan vetimet teräksiset ja hana. En tiedä. Etsimme vielä. Induktioliesi tulee vielä uunin päälle ja tarkoitus olisi laatoittaa seinää siitä kohtaa sillä samanlaisella fasettihiotulla kiiltävällä valkoisella laatalla mitä tulee yläkerran kylpyhuoneeseen. Pukkilalla muun muassa on sellainen valikoimassa. Ohessa kuva:

Koko on n.10x20cm.

Jotain tällaista? Savo merkkinen liesituuletin. Kuva: Expert.

P.S. Raksalla on hommat sellaisella mallilla että yläkerran kaikki lattialämmitysputket on asennettu ja lattiat levytetty! Vielä olisi viimeinen tasoitus lattioille tehtävänä seuraavaksi!

Lisäys: Ikealla olisi tällainen liesituuletin! Samaa sarjaa meidän uunin ja mikron kanssa. Mitäs sanotte? Kuva Ikean sivuilta.

KommentoiEi kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi