Huh hellettä!

Meillä päin ainakin on ollut huisin kuumat kelit! Miten teillä?

Käytiin kirjastossa likkojen kanssa yksi päivä. Lainattiin varmaan kaksikymmentä kirjaa, mukana mm. Rupikonnan seikkailut teoksesta Kaislikossa suhisee (äidin lapsuudenmuistot tulee elävästi mieleen!). Sarjaa on tullut katsottua pienempänä telkkarista.

Kovin vähän ollaan ehditty kirjoja lukemaan, kun ollaan nautittu kauniista ilmoista ulkosalla. Iltasaduksi tosin.

Ei sitä pihalla viitsi ihan toimettomana seistä, joten aloitettiin taas talven yli uinunut projekti nimeltä leikkimökki. Ollaan tyttöjen kanssa sitä siivottu ja maalattu. Isä laittoi lapsilleen mökkiin ikkunat, nurkkalaudat, ikkunapielet. Kaikki on kierrätystavaraa tai muuten rakentamisen hukkamateriaalia. Puuha on kivaa yhdessä tekemistä, johon lapset saa osallistua. Mutta siitä kuvia vähän valmiimpana.

Myös taloa on aloitettu maalaamaan. Se etenee omalla painollaan. Haasteita maalaukselle on viime aikoina ollut liian kuuma ilma, jolloin maali kuivuu turhan nopeaan, sekä kova tuuli, jolloin pensselistä lentää noroja joka paikkaan!

Mutta nyt ei valiteta! Vaan nautitaan!

Mukavaa kesää! Vihdoin voi sanoa niin!!

-Sanna-

Elsalla kuvassa uusi yöpaita a’la POMPdeLUX. Hän sai sen lahjaksi kummitädiltään! Aikas ihana vai mitä?

KommentoiKommentit

  1. 18.02 30.05.2013

    Voi apua, kun luin postauksesi, tajusin itse unohtaneeni käydä kirjastossa tänään 😀 . Mulla oli palautettavat kirjatkin kassiin pakattuna kun kävin tontilla, mutta sinne auton takapenkille ne unohtuivat… No, huomenna uusi yritys.

  2. 18.07 30.05.2013

    Ei hitsi! 🙂 Onneksi muistit! Jotain hyötyä tästäkin postauksesta! 🙂 Heh!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi