Eteinen

Nyt on vuorossa eteisen esittely! 🙂 Tämä meidän pieni eteinen on pääsisäänkäynti ja enimmäkseen vieraiden käytössä! Me itse kuljemme lapsiemme kanssa kodinhoitohuoneen kuraeteisen kautta. Kauppaostokset tulee tuotua tästä pääovesta sisään. Keittiö sijaitsee aulaan tultaessa oikealla puolella. Eteiseen on laitettu pieni naulakko ja kenkähylly vieraiden vaatteiden varalle, mutta viime juhlien aikana huomasin ettei se ihan riittänytkään! Tarkoituksena on ollutkin laittaa aulan puolelle, eli naulakon taakse seinän toiselle puolelle korkea kaappi henkarivaatteille. Se olisi kyllä tarpeen kun järjestää isoja juhlia esim. jouluna. Mutta tällä mennää nyt aluksi.

Olin erittäin riemuissani kun eräs kotiompelija (hyväksi havaittu!) otti vastaan verhotilaukseni ja soitti eilen että verhot ovat nyt valmiit! Ompelija teki myös nämä eteisen verhot oman suunnitelmani perusteella. Minusta niistä tuli erittäin ihanat ja romanttiset valerullaverhot. Kangas on Laura Ashleyn – samaa kuosia piti tulla tyttöjen vessan tapetiksi – nyt olen iloinen kun sain sitä verhokankaaksi!

Eteisen katossa on lamppu, jonka mieheni on tuunannut lyhdystä! Siinä piti siis polttaa vain kynttilöitä, mutta kätevänä miehenä hän veti lyhtyyn sähköt ja teki meille uuden valaisimen eteisen kattoon. Lasileikkauksista tulee ihanat koristeet kattoon ja seinille!

KommentoiKommentit

  1. 11.46 21.11.2012

    Hienot verhot 🙂

  2. 12.12 23.11.2012

    Kiitos Taru! Vielä hienommat ovat luonnossa! 😉

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi