Lainaa.com

Autotallin rakentaminen aloitettu

Hei,

niin siinä sitten pääsi käymään että meillä rakennetaan taas! Nimittäin autotallia (mitä sitä turhaan pitkittää väistämätöntä vai miten se nyt menikään).

Itse en niin kovasti innostunut taas rakentamisen aloittamisesta (eli kaikki alusta ja ihan tyhjästä). Se tuntui jotenkin hyvin raskaalta ja vähän vastenmieliseltä ajatukselta. Kun tällä kertaa tietää suurin piirtein mitä on tulossa, kun ollaan jo talo rakennettu, tietää että se ei käy ihan tuosta vaan vasemmalla kädellä.

Mutta onneksi mieheni on hyvin päättäväinen ja ahkera ihminen. Hänelle oli tärkeää että autotallin rakentaminen aloitetaan heti. Eikä myöhemmin. Toisaalta hyvä koska se ”myöhemmin” voi venyä yht’äkkiä niin pitkäksi aikaa että pitäisi anoa jo jatkoa rakennuslupaan…

Autotallimme sijoittuu talon välittömään läheisyyteen. Meidän tontti on kaupungin kaava-alueella kadun viimeinen tontti, jonne ajetaan siis kadun päästä pihaan ja lähes suoraan kohti autotallia. Sieltä on suora polku kodinhoitohuoneen ovelle. Tallin/katoksen/varaston mitat ovat 12,5 x 7,5m ; yhden auton talli ja yhden auton katos.

Autotallin tekee mieheni pitkästä tavarasta. Perustukset yritetään saada tehdyksi ennen pakkasia, runkoa voidaan tehdä talvellakin. Mitään suuria suunnitelmia tai aikatauluja sen valmistumiselle ei olla asetettu.

Laittelen aina silloin tällöin väliaikatietoja missä mennään.

Tästä pääset vielä aikaisempaan postaukseen aiheesta. Linkistä löydät myös autotallin piirustukset.

-Sanna-

KommentoiKommentit

 1. 20.01 03.09.2013

  Onnea vaan ja tervetuloa autokatos/varastorakentajien joukkoon! 😉
  Täälläkin etenee h-i-t-a-a-s-t-i mutta varmasti tuo kyseinen rakennus, kaikella on aikansa…

 2. 5.00 05.09.2013

  Kiitos vaan Eeva! 🙂 Te olittekin fiksuja kun teitte autotalliin pohjat samaan aikaan talon kanssa! Siitä saa jo pienen etumatkan! 😀 Heh! Me tullaan täältä perässä!

 3. 4.49 06.09.2013

  Vastavierailulla täällä sinun blogissasi! 🙂 Ihana talo teillä ja mielenkiintoinen projekti. Jaksamista ja iloa syksyyn ja autotallin rakentamiseen. 🙂

 4. 19.59 06.09.2013

  Hei Maria! Kiva kun poikkesit! 🙂 Kiitos! Ja tervetuloa uudelleen! 😀 Jään myös seurailemaan sinun aikaansaannoksiasi! 😉 Mukavaa syksyä sinnekin päin!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi