Äitienpäivä

Viikko sitten meillä vietettiin äitienpäivää (ehkä pikkuisen etukäteen)…. Tämän kauniin pionin sain mieheltäni. Ovat kuulemma kevään ensimmäiset pionit. Näitä toivon saavani puutarhaan jonain päivänä. Pionit ovat ehdottomasti lempikukkiani.

Niin siihen äitienpäivään……niin sain aamulla nukkua pitkään kun mies ja lapset lähtivät kaupungille. Sieltä he tulivat herkullisten Arnold’s donitsien ja lahjan kanssa. Sain äitienpäivälahjaksi uuden Nokia Lumia 620 puhelimen, pinkillä kuorella tietysti (kynsilakkakin pitää olla puhelimen kanssa samaa sävyä). Olin lahjasta hyvin otettu. Eikö olekin ihana?


Ja syy siihen miksi meillä juhlittiin äitienpäivää melkein kuukausi etukäteen, johtuu siitä kun mieheni lähtee pidennetylle viikonloppureissulle Espanjaan siskoni miehen kanssa, juuri äitienpäivä viikonloppuna. Kiukuteltuani surkeasta reissun ajankohdasta, ajatteli mieheni hyvittää sen minulle, ja näin meillä vietettiin äitienpäivää jo huhtikuussa. Mielestäni kaunis ajatus.


Italian tuliaisista.

Lapsille toin Italiasta samanlaiset kesäpaidat, Zarasta.
Ihana huovutettu pinnikin on matkatuliainen, samoin käsilaukku. Pitäähän pikkuprinsessoilla olla omat käsilaukkunsa!? Käsilaukut on Disney Storesta.

Hempeän roosan väriset paidat on myös Zarasta. Valkoinen panta myös. Housut H&M. Vaaleanpunaisen kukkapannan ostopaikkaa on muista.

Meillä ollaan viime aikoina katsottu paljon lasten sarjoja ja elokuvia (Muumeja, Peppi Pitkätossua, Helinä keijua jne.)  Kun ollaan oltu koko perhe kipeänä. Nyt alkaa kyllästyttämään. Toivon pikaista paranemista meille kaikille, että päästään joskus pihalle.

Vanhempi tyttäreni oli tänään jo kerhossa. Ihana kerhotäti laittaa aina tämän hiukset kauniisti letille. En käsitä miten jollakin on taito laittaa niinkin lyhyet hiukset kuin tyttärelläni (polkkatukka) näin nätisti kiinni?

Itselleni ostin Italiasta vaatteita. Vyö ja paita on Pimkien ja housut Calliopen. Käsirasva on ihanasta saippuakaupasta, Sabon. Pitsihuivi Zara. Korut Six, pilkullinen huivi Terranova.

Pinkkipaita Alcott, samoin pinkit farkut. Meikkejä tuli ostettua Kikosta (italialainen meikkisarja) edullisesti.

Jossakin välissä tein lapsille taulut huoneisiin vanhoista Ikean kehyksistä ja Mailegin postikorteista ja julisteesta. Söpöä ja edullista.


Nyt menen laittamaan kuumaa juotavaa itselleni!

Näkemisiin!

-Sanna-KommentoiKommentit

  1. 18.29 24.04.2013

    Kauniit pionit! Ovat muuten myös minun lempikukkiani. Niin ihania!
    Upea äitienpäivälahja! 🙂

    Tytöistä on taas niin suloisia kuvia kauniilla vaatteilla. Ja tuo Mailegin julistetaulu on ihan huippu! Onko tuo minkä kokoinen? Ja mistä olet tuon muuten hankkinut?:)

  2. 18.38 25.04.2013

    Hei Tiina! Kiitos kiitos! Juliste ja kortit on tilattu nettikaupasta nimeltä Kauppa21. On muistaakseni 30×40 cm mitoiltaan!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi