Sudenkorento ♥

Saimme makuuhuoneeseen uuden taulun, nimittäin tanskaisen Hagedornhagenin sudenkorento julisteen. Kehyksen toimitti ystävämme Ikeasta.

Mieheni oli ötökästä vähän eri mieltä, mutta hyväksyi asian ilmeisesti kun suostui poraamaan ruuvin seinään.

P. s Rakastan myös tätä kokolattiamattomme tuntua paljaalle jalanpohjalle! En vaihtaisi sitä mistään hintasta! Nautimme myös isommasta makuuhuoneesta, kun vanhassa kodissa meillä ei mahtunut sängyn sivuille edes yöpöydät!

Tällaiset lyhyet terveiset tällä kertaa!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

-Sanna-

KommentoiKommentit

 1. 21.47 10.08.2013

  I H A N A makuuhuone! Niin kaunis ja harmonisen värinenkin! Ihana tuo lattia, harvoin näkee suomessa…kai? Ylellisen näköinen 🙂

 2. 11.18 11.08.2013

  Kiitos Mira! 🙂 mieltymys kokolattiamattoihin on tarttunut vuosi usa:ssa asumisesta! 😀 Materiaalina kokolattiamatot on kehittyneet kultaisesta 70-luvusta! Pidän myös maton velour pinnasta!

 3. 10.51 13.09.2013

  Mekin laitoimme uuteen kotiin kokolattiamaton makuuhuoneeseen ja tykkään siitä ihan hurjasti. Jalan alla se on pehmeä ja silkkinen ja tuo juuri sitä pientä luksusta, jota arkeen kaipaa.

 4. 14.25 13.09.2013

  Hei Christa! Niinhän se on! Ne on niitä pieniä kivoja yksityiskohtia! 🙂 Kyllä meilläkin kokolattiamattoa on ihmetelty, mutta usein ennakkoluulot karisee kun saa kokea itse sen tunnun jalanpohjassa! Sitten kun matto tulee tiensä päähän (20v. kuluttua?!) ei muuta kun teipit irti ja uutta pintaan! Pintaremppaa joutuu kaikki joskus tekemään… Mukavaa viikonloppua sinulle!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi