Porras pohdintaa ja väliseiniä

Curved stairs eli kaarevat portaat. Kuva: Googlen kuvahaku

Alun perin meille piti tulla lepotasoportaat U-malliin (kuva alla). Jotenkin ne on kauhean tavalliset. Onhan se sikäli turvalliset jos vaikka lapsi putoo portaissa niin vauhti pysähtyy lepotason seinään. Lisäksi ajattelimme että portaiden alle saisi säilytystilaa (lue: romukaapin) jos portaista tekee umpinaiset. Esalla on tarkoitus tehdä portaat itse. Haluamme niistä täysin valkoiset. Niin askelmat, kuin kaiteet, käsijohde jne. kaikki valkoiseksi. Kaiteet ovat metallia mutta pylväät puusta. Myös käsijohde olisi tarkoitus tehdä puusta, toisin kuin alla olevassa kuvassa. Muuten tyyliltään tuon kaltaiset, mutta kaarevan muotoiset!

Täman tapaiset portaat meille piti alun alkaen tulla. Metallikaiteetkin ovat sen tapaiset mitä olemme ajatelleet. Kuva: http://www.guardiangatesny.com/interiorstairs.html

Näissä portaissa on kaareva muoto ja metallikaiteet, aivan kuten suunnitelmissamme.

Alla kuva vintin välitilan uudesta ekovilla kerroksesta.

Välitilan ekovillaa!

Tontilla Esa on häärinyt yläkerran väliseinien kimpussa. Mm. likkojen huoneet ovat saaneet seinät ympärilleen. Vedetyt sähköt pitää kertaalleen tarkistaa ja väliseinät pitää villoittaa levyttää toiselta puolelta.

Sallan huoneen oviaukko, likkojen wc:n oviaukko ja Elsan huoneen oviaukko.

Likkojen WC!

Sallan huone.

Elsan huone ja vasemmalla vaatehuoneen oviaukko.

Avainsanat:

Kommentoi



Ei kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi