Vaaleanpunaiset prinsessajuhlat

Meillä vietettiin siis viime viikonloppuna tyttöjen yhteisiä nimipäivä- ja syntymäpäivä juhlia. Meidän nuorimmainen täytti nyt kolme vuotta. Mikä muukaan teema olisi paremmin sopinut tytöille kun prinsessateema pitsikruunuineen höystettynä kaikella vaalenpunaisella.

Tyttöjen tyllimekot ja topit on ostettu H&M:ltä ja Flamengo korkokengät ovat tuliaisostos Teneriffalta. Päässä tytöillä oli äidin tekemät pitsikruunut, joiden ohje löytyy aikaisemmasta postauksesta. Välillä rekvisiittana oli keijunsiivet ja taikasauvatkin!

Keittiön olin koristellut pompomeilla ja kertakäyttömukeista tehdyllä valosarjalla. Mailegin servetit löysin Bake and Partystä. Juomatarjoiluna on Graninin omena täysmehupullot, jotka oli nimikoitu valmiiksi (ei mene kaverin kanssa sekaisin). Pullot on kätevät säästää, niissä voi tarjoilla seuraavissakin juhlissa jotain taikajuomaa.

Siskoni auttoi tarjoilujen kanssa ja teki tytöille mahtavan kakun ja vaaleanpunaisilla nonparelleilla koristellut cookie popsit.

Röyhelöpursoitus kakkuja olin nähnyt Pinterestissä ja sellaisen siskoltani tilasinkin. Kakun pohja on liukuvärjätty, josta ei tullut otettua kuin yksi kuva. Alla oleva kuva on siskoni ottama. Lisää kakun teosta löydät Tarun Taikakakut -blogista!

Juhlat oli kyllä mukavat ja lapset saivat taas hirveästi ihania lahjoja. Illalla sauna lämmitettiin ja naiset sekä miehet pääsivät saunan lauteille turisemaan juttujaan! Kivaa oli! Kiitos kaikille vieraille!

Tein juhliin tällaisia porkkana kuppikakkuja. Ohjeen löysin netistä Etsiresepti -sivun kautta Kotvasia blogin kautta.

Nappasin ohjeen täältä!

Alkuperäisesti ohje löytyy Dr. Oetkerin Ihanimmat Cupcake reseptit -vihkosesta.
Tein ohjeen tuplana ja niitä tuli 20 kpl. Kuppikakut olivat niin hyviä ja oikein kosteita porkkanakakun makuisia suupaloja.

Voin jakaa reseptin tässä kanssanne.

Porkkanaiset kuppikakut 20 kpl


Taikina:

3 porkkanaa

200 g voita

4dl sokeria

4kananmunaa

1 dl maitoa

4 dl vehnäjauhoja

2tl leivinjauhetta

2tl vaniljasokeria

1 tl kanelia


Kuorrutus:

2 dl kuohukermaa

400 g Philadelphia-tuorejuustoa

4 dl tomusokeria


Muffini- tai cupcake-vuokia sekä koristeita (omat vuokani ja vaaleat nonparellit ostin Bake and Party verkkokaupasta, värikkäät löysin Citymarketista. Koristeeksi askartelin pieniä viirejä)


1. Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi.
2. Sulata voi ja lisää siihen sokeri ja sekoita tasaiseksi.
3. Vatkaa joukkoon kananmunat ja sekoita voimakkaasti.
4. Lisää joukkoon porkkanaraaste.
5. Lisää lopuksi maito ja kuivat aineet (kaikki kuivat aineet sekoitettuna yhteen)  ja sekoita tasaiseksi.
6. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.

7. Vatkaa kerma ja lisää siihen tuorejuusto ja tomusokeri.
8. Pursota kuohkeaksi vatkattu kuorrute jäähtyneiden leivosten päälle.
9. Koristele vaikka strösseleillä.

Lopuksi laitan tänne vielä yhden kuvan kun meneellä viikolla meidän tyttöset pääsivät ystäväni Tiina Heinolan studiolle kuvattavasti. Kuvassa näkyy Tiinankin oma tyttö, jonka kanssa tytöt pääsivät kaverikuvaan. Nappasin tämän kuvan kesken otosten. En malta odottaa niitä oikeita ihania kuvia, joita Tiina sai napatuksi tytöistä!

(Elsan toppi H&M, mekko POMPdeLUX, Sallan toppi H&M, mekko Ebay, legginssit H&M)

Tämä oli kiva kokemus meidän tytöille, kun nuoremman 1-vuotis kuvissa aikoinaan emme saaneet otetuksi yhtään sisaruskuvaa kun vanhempi heräsi silloin kiukkuisena päiväunilta eikä suostunut kuvattavaksi. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 🙂 Kiitos vielä Tiina!

-Sanna-

Kommentoi



Kommentit

  1. 20.08 14.11.2013

    Voi ihanuus mitä kuvia ja herkkuja! Kakku on jälleen aivan mahtava! Taidan laittaa muistiin tuon porkkanakuppikakkujen ohjeen. Näyttävät niin herkullisilta, että taidanpa kokeilla. <3
    Ps. Kiitos itsellenne kivasta kuvaustuokiosta. 🙂

  2. 12.59 15.11.2013

    Kiitos Tiina! Tuli kyllä syötyä viikonloppuna herkkuja oikein olan takaa, kun sattui olemaan vielä se isänpäiväkin! 🙂 Huh! Kerrotaan Tarulle kakkuterkut! 🙂 Kannattaa tehdä porkkuna kuppikakkuja, en turhaan kehu vaikka itse sanonkin! 🙂 Kiitos kiitos! Nähdään!

  3. 19.09 17.11.2013

    Voi ihanuus, mikä kakku ja muut leivonnaiset. Näyttävät niin herkullisilta! On se kyllä suuri etu kun perheessä on tuollainen ketä osaa leipoa. Oli kyllä varmasti mukavat juhlat tytöillä.

  4. 16.36 18.11.2013

    Niin on valtavan suuri apu! 😀 Ei tarvitse kaikkea tehdä itse eikä osata! 🙂 Voi keskittyä johonkin muuhun! 🙂

  5. 20.51 25.11.2013

    Kiitos vielä juhlista 🙂 Kommentti tulee vähän myöhässä, mutta pöyrein täällä katselemassa kuvia, kun sain kommentin omaan blogiin noista sun mehupulloista 🙂 Ovat niin käteviä, kun ne voi pestä aina uudestaan.

    Porkkana-muffinssit oli ihan sairaan ihania ja veivät ihan kielen mennessään!!! Mumisten söin omani… 😉 Joten teinkin niitä sitten jo viime viikolla ystävän kyläilyn kunniaksi. Mieskin silti niitä jo kyseli 😉

    Nuo tyttöjen kengät oli kyllä todella hienot 🙂 Kopinaa riittikin koko illan talossa!! ;D

  6. 20.59 25.11.2013

    Heippa!
    Kävin tuolla Taikakakuissa jo utelemassa noista mehupulloista. 🙂 Oon pitkään jo miettinyt, että täytyis tilata jostain niitä pieniä ”maitopulloja”, mutta kiitos sinun, taidankin hörppiä muutaman pullollisen grandi-mehuja!! Kiitos Ahaa!-elämyksestä. Ja toisekseen, teillä on tosi kaunis koti.

  7. 21.25 25.11.2013

    Hei kiitos Hirmumyrsky! 🙂 Oih kun tuntuu kivalle että joku on saanut blogistani jonkun ahaa elämyksen! 🙂 Itsekin jätin pullojen metsästyksen niin viime tippaan että onneksi löysin mehu pullot! Juuri niitä tänään tuolla paikallisella cittarilla katselin, ettei hyllyssä ollut yhtään omenamehuja, vain rypäle- tai appelssiinimehuja! 😉 Lapset pitivät omppumehuista. Ensi kerralla niihin voi tehdä vaikka vaalenpunaista taikajuomaa tai vaikka jotain suklaa/kaakao juomaa! Jos olisi ollut aikaa olisi ollut kiva tehdä niihin kunnon etiketit – printata ja liimata! Ensi kerralla sitten!

  8. 21.30 25.11.2013

    Hei Taru! Ole hyvä vaan! Lystiä meillä riittikin! Toden totta! Resepti oli oikein löytö! Joka pitää laittaa visusti talteen ja tehdä taas uudelleen! Ostin jo uusia tähti koristeita ehkä juuri niitä varten! Sitten kun alkaa joulutortut kyllästyttämään voi tehdä taas porkkanamuffinsseja! 🙂 Kengät on myös aika pidetyt… onneksi olivat juuri sopivat. On aina tuuria ostaa ilman sovitusta. Kovin pitkään eivät kyllä mahdu vanhemmalle tyttärelle, että nuoremmalla on sitten kahdet! 😀

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi